chemiczny_ali Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2009 Powinna wejść :) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lomzyk Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 GeForce GTX 260 Core 216 EVGA 896MB (PCI-E) (55nm) SSC A tak wogle to co sądzicie o tej gafice, w kontekście GTX 260 65nm ? Czy chłdzenie faktycznie cichsze ? Może ktoś się przesiadł z stargo GTX 260 na nowy 55nm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 (edytowane) Tak jak mówiłem niedawno, doczekamy się programowej zmiany napięcia. Mam nadzieję, że nie tylko w EVGA to będzie działać. Edytowane 27 Stycznia 2009 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 nowe chlodziwo :) http://www.hpm-computer.de/product_info.ph...me-GTX-280.html ciekawe jak sie sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Pewnie się nie sprawuje bo dostępne będzie dopiero w marcu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 To i ja sie dorobiłem mojej 260-tki. Inno3D ,ale w sumie to referat wiec i tak niema różnicy. Po zmianie z 8800GT (jednoslotowca) wreszcie nastała cisza w moim domu :) Teraz tylko kręcić, choć i tak będzie chodziła na default,bo teraz procek ogranicza :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sac711 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Panowie nie wiecie moze ktore sterowniki sa nejlepsze do tej karty? Gram glownie fpsy na kosmicznie wysokich rozdzielczosciach wiec wiecie, kazda klatka sie liczy. Pisze jak gdzies cos wiecie. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenji San Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 najlepsze to są chyba najnowsze. wejdź tu: http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl i szukaj sterowników (przejrzyste menu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ktos slyszal o marce Point of View ? Na allegro jest takie cos : http://www.allegro.pl/item543701797_pov_po...lep_fv_wwa.html Sprzedawca pewny wiec raczej nie walek, a trzeba przyznac- 1300zl kusi, szczegolnie ze 285 za mniej niz ~1600 nie idzie dostac... Brac to poki jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Sciagnij i zainstaluj na probe stery 185.20. Sa to bety, ale u mnie chodza bardzo fajnie. http://hosted.filefront.com/gozilla1/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Ktos slyszal o marce Point of View ? Na allegro jest takie cos : http://www.allegro.pl/item543701797_pov_po...lep_fv_wwa.html Sprzedawca pewny wiec raczej nie walek, a trzeba przyznac- 1300zl kusi, szczegolnie ze 285 za mniej niz ~1600 nie idzie dostac... Brac to poki jest ? Firma przeciętniak, ale raczej karty nie padaja jak muchy - tak jak jest to w przypadku inno 3D ;) Za tą cenę bierz i tak masz rok gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Generalnie gwarancja jest na 2 lata a w przypadku tej aukcji z PoV napisane, że 36 miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 (edytowane) Sorki nie doczytałem jak jest na aukcji - wiem,że u mnie POV jako poroducent daje 12 miesięcy.Tym bardziej brać i się nie zastanawiać. Edytowane 2 Lutego 2009 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezusj Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Ktos slyszal o marce Point of View ? Na allegro jest takie cos : http://www.allegro.pl/item543701797_pov_po...lep_fv_wwa.html Sprzedawca pewny wiec raczej nie walek, a trzeba przyznac- 1300zl kusi, szczegolnie ze 285 za mniej niz ~1600 nie idzie dostac... Brac to poki jest ? I kolega dokonał zakupu mimo że można było kupić taniej lub za tą samą cenę ZOTAC GTX280 również nową Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Mnie bardzie renomowaną marką wydaje się PoV. Już parę ładnych lat temu(2000) robiła solidny sprzęt a Zotac? Wyskoczył jakoś ostatnio (2006). Zresztą kogo to interesuje za ile... ja do interesu nie dołożyłem Heniowi. Generalnie to niech się dobrze spisuje i ewentualnie zwali jakieś cztery miesiące przed upływem gwarancji. Mnie akurat taka przygoda spotkała i za wysłużonego 8800gts dostałem to co w podpisie. ;) Pozdrawiam. Edytowane 3 Lutego 2009 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zotac to odradzam , co do inno3d to złego słowa nie moge powiedzieć , bo miałem gtx260 i kręciła się super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 a co z tym zotac`iem nie tak? bo ja posiadam, mam sie czegos obawiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) Nie za dobre oc , w przypadku gtx260 zapodają gorsze pamięci i zdarza się , że na karcie wentyl ma zj.. łożysko. Edytowane 3 Lutego 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wos Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 nie za dobre ??? moj na 740 poszedl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja cały czas pisze o gtx260 , a gtx280 to wszystkie trzymają podobny poziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk39 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 co ci ludziska uczepili się allegro jak w sklepach są w takiej samej cenie http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=13064 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam. Czy ktoś wie gdzie można na karcie znaleźć kod producenta? Chodzi mi o kartę Asus GTX260 i chcę jakoś sprawdzić czy ta karta ma 216 core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie liczylbym na to , ze Asus ma wersje 216C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Też tak myślałem, ale znalazłem coś takiego: Newegg Edytowane 4 Lutego 2009 przez 1.pepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Jest taki program gpu-z albo riva tuner. One pokazują liczbę procesorów strumieniowych. Sam dopiero dostając 260-tke do łapy otworzyłem tutejszy temat i "przestrachałem" się bo pierwsze co przeczytałem to to, że są różne wersje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.pepe Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Ale chodzi mi o to czy można to sprawdzić nie wkładając karty do komputera, np. po tym kodzie producenta. Tylko chciałbym wiedzieć gdzie on jest. Edytowane 4 Lutego 2009 przez 1.pepe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Firma przeciętniak, ale raczej karty nie padaja jak muchy - tak jak jest to w przypadku inno 3D ;) Za tą cenę bierz i tak masz rok gwarancji. No to mnie pocieszyłeś :( Teraz sie bede bał podkręcać :( pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 (edytowane) No to mnie pocieszyłeś :( Teraz sie bede bał podkręcać :( pzd Referent t referent , wczesniej pisali o padach ostro kreconych Gigabyteow , stary to jest norma. Kazdy Ci padnie jak przesadzisz , zobacz co sie dzieje z 4870 Asusa z Glaciatorem , po jakims czasie wentyl w ogole przestaje poprawnie bansowac...zostaja fan mate itd. Edytowane 7 Lutego 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkwizytor Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 1.pepe sprawdzisz która jest Core 216 bo 260 od gigabyte ma oznaczenie OC np GV-N26-896H-B-GA to GTX260 192 a GV-N26OC-896H-B to core 216 EVGA ma tez rozpiske na stronie która jest która nawet z rozróżnieniem na wersje 65 i 55 nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 EVGA voltage tuner dostępny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...