Skocz do zawartości
99tomcat

Bardzo Tanie Lcd Do 2000 Max

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie

Telewizor dla mało forsiastej, starszej osoby. Obecny 24" crt ledwo żyje i poszukuje czegoś censownego do tej kwoty do wzięcia na raty w mm, saturnie itp..

Oczywiście nie wymagam full hd i świetnej matrycy ale licze na coś sensonego, w miare firmowego , nie będącego totalnym crapem...

Wszelkie wypasy, pipy i inne takei nie sa konieczne.. byle obraz był w miare ok i to tyle...

znajde coś lepszego od lg 32LC52 ?

Wdaje sie ok za tą cene, jenak lg to lg- od zawsze lubił dawać w specyfikacji dane z kosmosu, an testach wychodziło to nieco inaczej :wink:

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się pod temat. Pojęcia o telorkach nie mam. Potrzebuję mały, niedrogi tv lcd. Wybrałem z oferty Euro RTV (wybieram z tego sklepu bo mam go pod nosem i mają korzystne raty ;) ) następujące modele:

Samsung za 2100 zł

LG za 1600 zł

Sony za 2300 zł

Sygnał będzie z UPC. Osobiście jestem za Sony bo obecny tellorek jest właśnie firmy Sony i ma już 18 lat bezawaryjnej pracy za sobą :) niestety priorytetem jest niska cena i tutaj wygrywa LG... Który według Was warto brać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi