viking34 Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Witam serdecznie! Czy moze mi ktos pomóc w ustawieniu routera (jak w tytule posyu(). Nie moge skurczybyka ustawic pod neostrada. Najlepiej cos w PDFie jakby ktoś jescze miał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moze tak mozna poeksperymentowac z wartoscia MTU bliska lub rowna 1500 no i nie jestem pewien znaczenia funkcji default route DHCP niech bedzie wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 moze tak mozna poeksperymentowac z wartoscia MTU bliska lub rowna 1500 no i nie jestem pewien znaczenia funkcji default route DHCP niech bedzie wlaczone TNX ! śmiga ino trzeszczy - jeszcze raz dzieki aha - nie moge zapisać hasła na WEP - poszukam jeszcze w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...