Beereq Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ale ściemaaaaaaa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 To po co się na nim wypowiadasz i na niego zaglądasz :) Twój status ostrzeżeń jest bardzo wysoki, uważaj bo pisanie nie na temat skończy się bardzo szybko out-em. Lubię ludzi, którzy narzekają a nic nie robią, są bardzo pocieszni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A już się cieszyłem, że zobaczę Ekwador :D Naczelny smaku narobił :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Heh czytając wiedziałem że to żarcik xD Dobrze że to żart bo nie miał bym gdzie się rozpisywać ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 to trochę egzotyki na portal wpadnie :wink: a newsy będą pisane hiszpańskim tradycyjnym czy może lokalnym bo w lokanym to jeszcze coś kumam ale tradycyjnego to ni w ząb :mur: jabym proponował aby mozna było by wybrać :lol2: P.S. niepotrzebnie wytłuszczone jest że 1 kwietnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 gdyby nie było wspomniane o Ekwadorze to gwarantuje że dużo ludzi by się nabrało a tak to z góry wiadomo o co kaman ;) OFF O widzę że ktoś z Inowrocławia ^^ Pozdrawiam ManhunT666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 i tak trup w serwerowni roxował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) i tak trup w serwerowni roxował :D O ktoś jeszcze pamieta. Mój news B-) :wink: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez lukasrz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYBA86 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 :D PRIMA APRILIS BO SIĘ POMYLISZ :D niemożliwe żeby tak porządny portal jak purepc, zakończył swoją działalność, prawie wam się udał kawał tak jak onet i "odebranie euro 2012" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 O jaaaa... sie przestraszyłem, dobrze że to tylko żart :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Słaby żart :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Treść powinna być lepiej napisana, bardziej profesjonalnie, a na koniec dnia powiedzmy małe "sprostowanie". Zwłoki w serwerowni były lepsze ;) Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek666@ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 prima aprilis to ejst tak jak z tym Euro 2012 ze nam odbiorą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 O co chodzi z tymi zwłokami w serwerowni? To był żart z przed roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 O co chodzi z tymi zwłokami w serwerowni? To był żart z przed roku? Nie... :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 O ktoś jeszcze pamieta. Mój news B-) :wink: Ano pamiętamy bo bardzo fajny był [; Macio tak dokładniej to w newsie była mowa o dwudziesto-kilku latku którego zwłoki znaleziono rano w serwerowni PPC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jaki żart ? O_o To żadne żarty, my z rybą już na lekcje hiszpańskiego się zapisaliśmy. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 prima aprilis to ejst tak jak z tym Euro 2012 ze nam odbiorą :? Mysle ze to jest wysoce prawdopodobne ze nam odbiora.. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Baardzo słaby wkręt, ale nie powiem, dziś dałem się nabrać odnośnie anulacji euro2012 w Polsce. :blink: Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dziś dałem się nabrać odnośnie anulacji euro2012 w Polsce. :blink:nie dziwie sie, to jest tak realne, ze trudno sie nie nabrac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ho ho, ale kabareciarz wymyślił ten wpis ho ho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) O co chodzi z tymi zwłokami w serwerowni? To był żart z przed roku? Jejku to juz rok minał:|? Tyle nowych postow, masa spamu...jejku jak ten czas zapyla...ehhhh :blink: Co do zartu, hmmm nabralem sie o 7 rano:D tylko dlatego ze poczatek to szczera prawda! Dopiero Ekwador do mnie przemowil:P Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Gdyby nie ten Ekwador to bym się nabrał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 o nie bez takich brzydkich rzartow :P xDI bez takich brzydkich błędów proszę. Do tego pojsc nad wode, zlowic pare rybek, a potem delikatnym uderzeniem w czaszke pomoc im stracic dozywotnie przytomnosc :D B-) B-) B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ho ho, ale kabareciarz wymyślił ten wpis ho ho. Ja tez sie z poczatku strasznie przejalem, az wykasowalem purepc z ulubionych :-| :sad: Dopiero, gdy wszedlem na forum i zobaczylem ten watek zorientowalem sie, ze to zart byl- wtedy smiechu nie bylo konca. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opson6667 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Już myślałem że to prawda, i zacząłem skakać z radości - ale potem zobaczyłem że jest 1 kwietnia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dobrze, ze w tym roku w serwerowni kolejnego trupa nie znalezli... Zart jak zwykle slaby, serwis mozna zamknac, nie ma w nim nic ciekawego. ;) Forum jest za to swietne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Hhe dobre z tym Ekwadorem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...