Liskoski Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dlaczego w win xp nie da sie zainstalowac kodeka do filmow nimo build 7 wyskakuje jakis blad a potem wszystko ok i filmy sa zielone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 co to jest 'jakis blad' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dlaczego w win xp nie da sie zainstalowac kodeka do filmow nimo build 7 wyskakuje jakis blad a potem wszystko ok i filmy sa zielone :DBzdury :) Mam zainstalowany nimo na moim XP i nie miałem problemów. Przypuszczam że próbujesz zainstalować ten pakiet z konta o ograniczonych prawach dostępu do niektórych plików/katalogów lub błąd wynika z konieczności nadpisania konkretnego pliku, który jest już aktualnie wykorzystywany (otwarty) prze system / aplikację. Zrestartuj kompa, zaloguj sie jako administrator i uruchom instalacje - powinno pójść bez większych problemów, chyba że problem dotyczy czego innego. Tak jak ktoś już tu napisał, opisuj konkretniej sytuacje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Dlaczego w win xp nie da sie zainstalowac kodeka do filmow nimo build 7 wyskakuje jakis blad a potem wszystko ok i filmy sa zielone :DBzdury :) Mam zainstalowany nimo na moim XP i nie miałem problemów. Przypuszczam że próbujesz zainstalować ten pakiet z konta o ograniczonych prawach dostępu do niektórych plików/katalogów lub błąd wynika z konieczności nadpisania konkretnego pliku, który jest już aktualnie wykorzystywany (otwarty) prze system / aplikację. Zrestartuj kompa, zaloguj sie jako administrator i uruchom instalacje - powinno pójść bez większych problemów, chyba że problem dotyczy czego innego. Tak jak ktoś już tu napisał, opisuj konkretniej sytuacje.. Ja miałem. NIMO i inne codecpacki to shit. Wex instaluj codeci oodzielnie, a niebędzie problemu. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 co to jest 'jakis blad' ? blaedow brak!!! ak jakby nigdy nic i mam zielony obraz dzwiek spoko, ale film jakos wolno biega. na win98-1 wszystko spoczi i tyle (nie chce mi sie trzymac 2 systemow :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 Dlaczego w win xp nie da sie zainstalowac kodeka do filmow nimo build 7 wyskakuje jakis blad a potem wszystko ok i filmy sa zielone :DBzdury :) Mam zainstalowany nimo na moim XP i nie miałem problemów. Przypuszczam że próbujesz zainstalować ten pakiet z konta o ograniczonych prawach dostępu do niektórych plików/katalogów lub błąd wynika z konieczności nadpisania konkretnego pliku, który jest już aktualnie wykorzystywany (otwarty) prze system / aplikację. Zrestartuj kompa, zaloguj sie jako administrator i uruchom instalacje - powinno pójść bez większych problemów, chyba że problem dotyczy czego innego. Tak jak ktoś już tu napisał, opisuj konkretniej sytuacje.. NIE instaluje z admina i to samo :( juz mnie szlag trafia, ale coz (NA PRO I HE tak samo) dopiero 98 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 nic z tymi kodekami nie dalo! instalowalem osobno-nic(format c:) i razem w packu (nic!!) help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...