Krzysztof036 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam Chcialbym nabyc tani (do okolo 100zeta - moze byc ciut wiecej ale musze wiedziec ze jest on wart doplaty) router z modemem ADSL (router ma byc tak przy okazji - zalezy mi na modemie ADSL). Mam kilka typow, widzialem watek przyklejony co kupic ale ciagle mam watpliwosci. Zalezy mi na stabilnosci polaczenia, łatwosci konfiguracji i bezproblemowym uzytkowaniu (bez jakichs zawieszen itp.). Dobrze jakby mial jeszcze QoS. Natomiast nie zalezy mi na wifi, dzieleniu lacza na kilka komputerow. Mam kilka typow: 1. TP-Link TD-8840 (czytalem ze potrafi sie zawieszac nie wiem czy to prawda) 2. PENTAGRAM CERBERUS 6311-07A (plus to dluga gwarancja) 3. Linksys AM200 - ma dobre opinie. Czy te routery sa warte zainteresowania i ktory jest najlepszy z tych wymienionych? Czy moze szukac czegos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Pentagram raczej odpada... Wziąłbym TP-Linka bo jest stabilny i ma więcej opcji od Linksysa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...