bjkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam Mam problem, mam dell'a 1520 ispiron i po włączeniu windowsa laptop piszczy, czytalem ze moze to byc przez procesor C2D i trzeba wylaczyc oszczedzanie energii procesora ale nie mam pojecia gdzie. Zaobserwowałem że laptop nie piszczy w biosie, dosie, podczas ladowania sie systemu, dopiero po wlaczeniu windowsa zaczyna Nie piszczy tez jak cos robie ale jak tylko zostawie myszke bez ruchu i nie wykonuje zadnej czynnosci to zaczyna. Czy cos takiego podlega serwisowi ? Co mozna z tym zrobic prosilbym o jakies rady i ewentualnie jak wylaczyc oszczedzanie energii przez procek. Ogolnie mozna to okreslic tak ze piszczy podczas bezczynnosci ;/ pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 w apnelu sterownia masz taka ikonke z bateria ;] tam szukaj oszedzania energii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 tam nie ma nic odnosnie procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolek_Lodz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Kliknij prawym myszy na tapecie potem właściwości potem wygaszacz ekranu potem zasilanie potem w schemacie zasilania ustaw sobie na odpowiedni reżim pewnikiem będzie to albo laptop albo maksimum baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...