Musik Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Panowie krótka piłeczka, co wybrać : 1.Patriot 4096MB LL (kit2x2GB) 800MHz czy 2. Corsair DHX 4096MB (Kit 2x2GB) 800MHz CL4 Różnica w cenie 50 złotych.. I te i te mają CL4... Testu nie znalazłem żadnego żeby je porównać.. Dziekuję za typy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Ile chcesz wydać? Zamierzasz kręcić? Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mushkiny 2x2 bierz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musik Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Może troszkę je podkręce, ale nie dużo, mieszkam w Czechach i tutaj z rozsadnych firm tylko te są.. Jeszcze kingstony jakies. Dlatego pytałem co byście wybierali z pomiędzy nich ponieważ nie sądzę żęby jakieś Hama czy Aenon (co to wogóle jest:P) były lepsze od tych co wybrałem:P A co do cen yo 1 wychodza w przeliczeniu na zlotowki 315, a 2 - 260 Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez Musik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Kingi na D9FTB bierz :D jak znajdziesz. Mi swietnie latala ale mobo jakies problemy ze strapem ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musik Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Kingstony tylko i wylacznie CL5 maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Kingi na D9FTB bierz :D jak znajdziesz. Mi swietnie latala ale mobo jakies problemy ze strapem ma :Pnie ma tak jak dobra rada :kijem: nie kazdy ma czas i ochote na szukanie odpowiednich kosci tym bardziej ze szansa ich znalezienia w budzetowych kingstonach jest bardzo mała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...