Skocz do zawartości
kobus

LG :D

Rekomendowane odpowiedzi

mam nagrywarke LG x24. nagrywa mi płytkę pełne 700mb w 4minuty 12sek. mysle ze jest to ok czas jak na tę predkość ;] ale pytam sie czy da sie jakims sposobem wyciągnąć z niej wiecej??? :D pliska o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

możesz wgrać bios od szybszej nagrywarki LG ale nie wiem czy to zadziałą z nagrywarkami jakiejś firmy to działało. robisz to na własną odpowiedzialność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nagrywarke LG x24. nagrywa mi płytkę pełne 700mb w 4minuty 12sek. mysle ze jest to ok czas jak na tę predkość ;] ale pytam sie czy da sie jakims sposobem wyciągnąć z niej wiecej??? :D pliska o pomoc

Mi nagrywa w 3min20sek 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ile sie nie myle to ten manewr przechodzi tylko na LiTeon'ach

Nie wiem dokładnie co miałeś na myśli, ale Osobiście posiadam LGx48 Przerobioną na X52 i nawet ostatnio wgrałem jeszcze nowszy bios do x52 w wersji 1.04 i też działa GIT !!! nagrywa x52 więc jak widać nie tylko Lite-On ma możliwość podkręcania, a najlepsze info oczywiście na forum www.cdrinfo.pl :):):)

Powodzenia !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli ma byc cichy to - Barracuda. Jezeli wydajny toMaxtor, WDC jest tez dobre ale glosniejsze i troszke wolniejsze. Dodatkowo WDC słabo wypada w RAID 0.

No widzę, że kolega obserwuje te same tematy co ja, ale jakby to powiedzieć, to nie jest najlepszy pomysł, aby odpisywać na temat dysków gdy ktoś pyta o nagrywarkę :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec czy mozliwe ze nero przedluza czas wypalania plyty o 30sek??

No cóż tego nie wiem, ale jestem pewien, że jest to jeden z najlepszych i najprostszych programów do wypalania, a jeśli tak, to jest mi to obojętne, czy poczekam na płytkę 30 sek. dłużej, czy nie :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...