kobus Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mam nagrywarke LG x24. nagrywa mi płytkę pełne 700mb w 4minuty 12sek. mysle ze jest to ok czas jak na tę predkość ;] ale pytam sie czy da sie jakims sposobem wyciągnąć z niej wiecej??? :D pliska o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 możesz wgrać bios od szybszej nagrywarki LG ale nie wiem czy to zadziałą z nagrywarkami jakiejś firmy to działało. robisz to na własną odpowiedzialność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Poszukaj na www.cdrinfo.com zacznij od forum. Powinno cos byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mam nagrywarke LG x24. nagrywa mi płytkę pełne 700mb w 4minuty 12sek. mysle ze jest to ok czas jak na tę predkość ;] ale pytam sie czy da sie jakims sposobem wyciągnąć z niej wiecej??? :D pliska o pomocMi nagrywa w 3min20sek 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 o ile sie nie myle to ten manewr przechodzi tylko na LiTeon'ach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 o ile sie nie myle to ten manewr przechodzi tylko na LiTeon'achNie wiem dokładnie co miałeś na myśli, ale Osobiście posiadam LGx48 Przerobioną na X52 i nawet ostatnio wgrałem jeszcze nowszy bios do x52 w wersji 1.04 i też działa GIT !!! nagrywa x52 więc jak widać nie tylko Lite-On ma możliwość podkręcania, a najlepsze info oczywiście na forum www.cdrinfo.pl :):):) Powodzenia !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiec jednak sie mylilem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jezeli ma byc cichy to - Barracuda. Jezeli wydajny toMaxtor, WDC jest tez dobre ale glosniejsze i troszke wolniejsze. Dodatkowo WDC słabo wypada w RAID 0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jezeli ma byc cichy to - Barracuda. Jezeli wydajny toMaxtor, WDC jest tez dobre ale glosniejsze i troszke wolniejsze. Dodatkowo WDC słabo wypada w RAID 0.No widzę, że kolega obserwuje te same tematy co ja, ale jakby to powiedzieć, to nie jest najlepszy pomysł, aby odpisywać na temat dysków gdy ktoś pyta o nagrywarkę :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Miro co jest ? :| :) Ale spoko w kazdym topicu takie streszczenie.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dobre ziomus wyskakuje z inna odpowiedzia o dyskach dobre,dobre :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no wiec czy mozliwe ze nero przedluza czas wypalania plyty o 30sek?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jezeli ma byc cichy to - Barracuda. Jezeli wydajny toMaxtor, WDC jest tez dobre ale glosniejsze i troszke wolniejsze. Dodatkowo WDC słabo wypada w RAID 0.ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no wiec czy mozliwe ze nero przedluza czas wypalania plyty o 30sek??No cóż tego nie wiem, ale jestem pewien, że jest to jeden z najlepszych i najprostszych programów do wypalania, a jeśli tak, to jest mi to obojętne, czy poczekam na płytkę 30 sek. dłużej, czy nie :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...