XPerience Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Co sądzicie na temat tego procka?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11620635 Może ktoś już to ma?? Pozdróffka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 1. było 2. szukaj. 3. procek dobry 4. za drogo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 w grupowym zdjeciu dwa na dole po prawej, dwa u góry po prawej i ten srodkowy po prawej wygladają mi na Palomino ale moge sie mylić pozatym 0307????ja mam 0309i też sie kręci więc luz, a kupilem go za 265 wiec nie ma to sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Nowy nieznaczy dobry! Pamiętaj o tym. Ja mam JIUHB 0302 i jest wypasiony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a i jeszcze jedno ten na samym dole ma dziwnie kwadratowe i czarne jądro(myslaęł mze ta kzdjecie zrobione, ale wszystko do okola sie swieci tylko nie jadro)więc jest to podejzane,stanowczo odradzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 hmmm powiem szczerze że się napaliłem na to - sprzedający potrafi zachęcić.... Już za kilka dni góra tydzień będę miał kasę na kompa(nareszcie) i nie wiem czy znajdę w Białymstoku jakąś dobrą serię.. HMM Z drugiej strony na Allegro mnóstffo cwaniaków się znajduje i szkoda stracić pieniążki ciężko zarobione.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Centralnie w Piatek przyjechaly mi takie do firmy z Action poprostu na magazynie sie do nich dokopali kolesie. Na WGK najpierw szly 0302 a dopiero pozniej mialem 0251 w tak w ogole to wszystko jest <span style="color:red;">[ciach!]</span> warte bo procek kosztuje 200 i troche ale wpieprza sie kase w plyty zasilacze pamieci i systemy chlodzace. No nawet ten sprzedajacy jest spod Warszawy wziol sobie kilka sztuk z Action i sciemnia ze sciagnol niewiadomo skad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 a i jeszcze jedno ten na samym dole ma dziwnie kwadratowe i czarne jądro(myslaęł mze ta kzdjecie zrobione, ale wszystko do okola sie swieci tylko nie jadro)więc jest to podejzane,stanowczo odradzam kąt padania = kąt odbicia, flash odbil mu sie w druga strone... ciekawa teoria o czarnych jadrach nie marudzic - kupowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 najnowszy AMD... moja D.U.P.A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...