Skocz do zawartości
XPerience

Ciekaw opinii jestem

Rekomendowane odpowiedzi

w grupowym zdjeciu dwa na dole po prawej, dwa u góry po prawej i ten srodkowy po prawej wygladają mi na Palomino ale moge sie mylić pozatym 0307????ja mam 0309i też sie kręci więc luz, a kupilem go za 265 wiec nie ma to sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm

powiem szczerze że się napaliłem na to - sprzedający potrafi zachęcić....

Już za kilka dni góra tydzień będę miał kasę na kompa(nareszcie) i nie wiem czy znajdę w Białymstoku jakąś dobrą serię.. HMM Z drugiej strony na Allegro mnóstffo cwaniaków się znajduje i szkoda stracić pieniążki ciężko zarobione..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Centralnie w Piatek przyjechaly mi takie do firmy z Action poprostu na magazynie sie do nich dokopali kolesie. Na WGK najpierw szly 0302 a dopiero pozniej mialem 0251 w tak w ogole to wszystko jest <span style="color:red;">[ciach!]</span> warte bo procek kosztuje 200 i troche ale wpieprza sie kase w plyty zasilacze pamieci i systemy chlodzace. No nawet ten sprzedajacy jest spod Warszawy wziol sobie kilka sztuk z Action i sciemnia ze sciagnol niewiadomo skad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a i jeszcze jedno ten na samym dole ma dziwnie kwadratowe i czarne jądro(myslaęł mze ta kzdjecie zrobione, ale wszystko do okola sie swieci tylko nie jadro)więc jest to podejzane,stanowczo odradzam

kąt padania = kąt odbicia, flash odbil mu sie w druga strone... ciekawa teoria o czarnych jadrach

nie marudzic - kupowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...