Grzegorz :D Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Mam Celerona 800 (960),256 sdram, Abit be6 2.0 (AGPx2-tylko) - włożyłem radka 9000 - w windowsie chodzi jakieś 3 min potem zwis - oczywiście o graniu nie ma mowy - co jest grane ??? Pomóżcie prosze!! Grzesio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 no to masz to co ja (tak sie domyślam) powiedz lepiej jakiej mocy i jakiej firmy masz zasilacz,ale po twoim sprzęcie wnioskuje, że nie za ciekawy, jezeli nie masz conajmniej 235W to wogole kompa nie uruchamiaj, a jakbys se chcial pograc to coajmniej 250W. sam mam codegena 250W i jakoś zipie, jak napiszesz cos konkretnego to bede ci mogl cos wiecej powiedziec, ale poki co sproboj mocniejszy zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mam zasilacz dobry rubikona 300 wat ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 no i co teraz ??? :( jestem załamany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 mysle ze to chodzi o ago 2x tylko własnie mozesz cos miec w biosie porypane !! proponuje sprawdz radka u kogos ze znajomych to po pierwsze a jak bedzie ok to wymien sobie płyte na jakiegos nawet ecs .uzywanego za 150 znajdziesz bo i tak na agp 2x to bys mocy tego radka nie zobaczył ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 czyzby radeony nie pracowały na AGP x2 ??? - Dziwna sprawa Ta karta miałaby pracowac przejściowo na tej płycie a puki co ??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 te radki pracuja jako 1x 2x i 4x, przynajmniej tak pisze u mnie w sterach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 nawet 8500 dziala na agp x2 przynajmniej tak na pudelku pisze , a wydajnosci wcale duzo nie stracisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Macie jakis pomysł jak to ruszyc ????? albo jakie moga byc tego przyczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Macie jakis pomysł jak to ruszyc ????? albo jakie moga byc tego przyczynySprawdź w biosie jakie masz napięcie I/O Voltage, u mnie jest 3,5V i grafa chodzi bez problemu, ale może dla R9000 to za dużo? Zmień na 3,3V, może pomoże :!: :?: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_P Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 witam JUŻ O TYM PISAŁEM JAKIEŚ DWA MIECHY TEMU, mialem ten sam problem Musze cie rozczarowac, ale próbowałem dwóch egzemplarzy 9000 (Saphire, Gigabyte) na moim konfigu i zaden stabilnie nie chodzil. 8500 chodzi cool. Powodem jest niezgodnośc trybu AGPx2 na BX w wydaniu ABITa z tą własnie kartą. Domyślam sie że na takim archaiku nikt nie stawial 9500 czy 9700 -nie wiem jak sie sprawują. WSprawa w np gdańskich serwisach jest juz znana. Spróbuj oddać /wymienic na 8500 LE -jest szybsza, a przede wszystkim bezproblemowa. Pozdrawiam i współczuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...