lopik_ Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Co to może: mam połączone 2 kompy skrętką i gdy włączam i wyłanczam 1 komp to drugi mi się też uruchamia??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 wylacz wake on lan w biosie albo odlacz kabelek z sieciowki do plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 To może ktoś mi pomoże, bo mam podobny problem. Komp byl ustawiony na wake-on-lan i budzenie sie na link-change (rozlaczenie/podalczenie kabla do sieci). Ostatnio jednak cos zaczal sie wlaczac w srodku nocy z niewiadomego mi powodu, prad byl caly czas wszystkie kompy oprocz serwera byly wylaczone, zaden inny komputer sie nie wlaczyl mimo tych samych ustawien i kart sieciowych. Nie majac lepszego pomyslu wylaczylem poweron on link-change i komp przestal sie sam wlaczac ale przestalo rowniez poprawnie dzialac wake-on-lan, tzn jak wysylam magicpacketa to czasami sie budzi ale z reguly nie i nie wiem co jest grane. Moze ktos wie o co chodzi ? Uzycie/odlaczenie kabelka nic nie zmienia (karta i tak uzyje pci do pobudki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Może coś namieszałeś w systemie?? Jeśli to wstawanie jest takie ważne... to może reinstall (albo ghost)?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Może coś namieszałeś w systemie?? Jeśli to wstawanie jest takie ważne... to może reinstall (albo ghost)?!a moze przeczytasz najpierw co inni pisza zamiast tak pieprzyc bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a jest taka mozliwosc ze kompa ustawie sobie np. na godzine 7.00 to mi sie sam włączy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 zalezy od plyty/biosu wiekszosc pozwala na takie cos godzine wlaczania ustawiasz w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 tzn. ???? ja mam ECS K7VZA wiec nie wiem czy sie da cos zrobic a jesli by ktos mogl to pliska niech napisze jak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Power options -> startup czy coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tzn. ???? ja mam ECS K7VZA wiec nie wiem czy sie da cos zrobic a jesli by ktos mogl to pliska niech napisze jak :D ludzie troche zamodzielnosci ! tak trudno wejsc do biosu i poprzegladac opcje, albo zerknac do ksiazeczki od mobo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ŁANCZNOŹĆ Rólez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to267224 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 BUEHEHEHE "WŁĄCZAM i WYŁANCZAM" BUHEHEH a dlaczego nie napiasales "WŁANCZAM I WYŁANCZAM"-> jak piszesz zle, to jusz qrde wszystko a nie jakies takie... zabava w cioocioopapke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREDI Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Ja mialem cos podobnego sam sie komp odpalal ale olac to w ECS K7VTA3 da sie ustawic ze komp sie odpala na dana godzine kiedys sie tym bawilem ale czy w K7VZA to nie wiem pewnie jest tam cos takiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 boze ludzie..... restart kompa -> DEL -> i pogrzebac w tym $%#^ biosie!! btw w k7vza jest to mozliwe, ale nie pamietam gdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...