IceMan75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ale "pełnego", żeby działał ze wszystkimi urządzeniami ;) Potrzebuje aby podpiąć interfejs do auta. Ktoś może coś doradzić, najlepiej z oferty allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A nie lepiej kupić przejściówkę na USB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 z tego co wiem to te na usb wlasnie slabo dzialaja i wiele urzadzen nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 z tego co wiem to te na usb wlasnie slabo dzialaja i wiele urzadzen nie dzialaZgadza się. KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 noo tez umiem na allegro znalezc ;) tylko ktory z nich jest dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 noo tez umiem na allegro znalezc ;) tylko ktory z nich jest dobry :)Co znaczy dobry? No każdy jest sprawny. Jak nie to reklamacja. COM to COM. Nie ma cudów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no na usb tez niby com jest com i nie działąją :) więc uważasz ze te na express sa juz normalnymi pelnymi comami działającymi ? nie tak jak wiekszosc na usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 1. no na usb tez niby com jest com i nie działąją :) 2. więc uważasz ze te na express sa juz normalnymi pelnymi comami działającymi ? nie tak jak wiekszosc na usb ? 1- Przecież już wyżej odpowiedziałem że nie. Na USB to nie jest pełnoprawny tylko emulacja, więc nie może działać jak pełnoprawny. 2- Pełny COM. PCMCIA masz bezpośrednio do magistrali podpięte tak jak PCI (PCMCIA>magistrala). W tych na USB masz podpięte COM>USB>magistrala. Dlatego się czasami knoci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan75 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 dziękuję o taką odpowiedź mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...