lamer00 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam :) Chciałbym spytać czy wie ktoś jakie są różnice między tymi dwoma monitorami ? Szukałem na googlach, ale nic nie znalazłem :( Philips 220WS8FS Philips 220WS8FB Interesują mnie te dwa modele gdyż muszę kupić jakiś monitor bo stary CRT już umiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam :) Chciałbym spytać czy wie ktoś jakie są różnice między tymi dwoma monitorami ? Szukałem na googlach, ale nic nie znalazłem :( Philips 220WS8FS Philips 220WS8FB Interesują mnie te dwa modele gdyż muszę kupić jakiś monitor bo stary CRT już umiera :) S Silver B Black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer00 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 S Silver B Black to już wiem czemu nic nie znalazłem :mur: Dziękuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torquemada Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 (edytowane) Czy ktoś użytkował ten monitor? Warto? Jest jeden z najtańszych 22calowych z DVI (737PLN). Na maksa mogę wydać 750PLN i zastanawiam się czy warto ten. Ewentualnie Acer 22" LCD P223Wd (746PLN). Edytowane 11 Kwietnia 2008 przez Torquemada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...