K4JT3K Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam Ostatnio podczas rozmowy z ziomkiem podczas gry zaczęło strasznie dudnić. Nie dało się rozmawiać i to nie tylko on słyszał ale i ja. Myślałem, że mikrofon mi się zepsuł i postanowiłem kupić nowy. Jednak zaraz po podłączeniu nowego też jest to samo. Weszłem, więc w: panel sterowania/dźwięki i urządzenia audio/głos/testowanie sprzętu i tam zauważyłem, iż podczas rozmowy suwak od nagrywania jest ustawiony na maxa, więc zmniejszyłem go i o dziwno jak tylko zaczynam mówić on automatycznie znów leci do 100% i zaczyna się straszne dudnienie. Nie da się go zmniejszyć. Non stop wraca na full. Co to może być? Czy ktoś spotkał się z podobną sytuacją. Do tego niepotrzebnie kupiłem nowy mikrofon, bo chyba to nie jest jego wina, że tak dudni, czyżby coś z dźwiękówką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 A masz mikrofon wyciszony? Ja miałem kiedyś taką sytuację, że suwak sam z siebie cały czas wracał na najnoższy poziom głośności, myślałem, że to wirus czy coś, ale nie, po jakimś czasie samo ustąpiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...