Paechu Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich. Przejrzałem spory kawałek forum i nie znalazłem tego tematu a więc chciał bym prosić o pomoc. Mianowicie nie mogę poradzić sobie z regularnym rozłączaniem gadu gadu. Dokładnie objawy są takie że z mojej strony nic się nie dzieje i gg wydaje się być podłączone, zwarte i gotowe, natomiast osoba "na zewnątrz" obserwuje moje regularne rozłączanie się na kilkanaście/kilkadziesiąt sekund. W tym czasie wiadomości ani nie wygodzą, ani nie przychodzą, co lepsze nawet nie dochodzą jak już jestem widoczny, po prostu giną. Wyobraźcie sobie jak wygląda taka rozmowa Póki co wam neostradę 2048 kb/s którą dzielę na 4 kompy za pomocą routera TP Link TD - 8840. Przeglądanie stron odbywa się bez zarzutów, tak samo ściąganie programami p2p czy granie on-line. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mboe Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Witam! Mam dokładnie ten sam problem z tym samym routerem. Może wie ktoś jak to rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...