szeryf85 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam! Pytanie jak w temacie. Poniewaz moj T40 ma jakies uszkodzenie, i po odlaczeniu zasilacza nie przechodzi w tryb oszczedzania energii (pisalem o tym w tym poscie http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic...&highlight= ), chcialem sie dowiedziec czy mozna jakos wymusic pierwszy tryb w ati powerplay podczas pracy na zasilaczu (czyli u mnie tez na baterii). Podejrzewam ze taka operacja wydluzylaby czas pracy na baterii. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 zainstaluj Notebook Hardware Control tam w zakladce Graphics jest opcja do wlaczenia Powerplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf85 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zainstaluj Notebook Hardware Control tam w zakladce Graphics jest opcja do wlaczenia Powerplay No zgadza sie, ale power play moge tez wlaczyc w ustawieniach karty graficznej, ale uaktywnia sie to dopiero po odlaczeniu zasilacza, a u mnie odlaczenie zasilacza (praca na baterii) nie jest rozpoznawane, wiec power play nie jest nigdy wlaczane. Poza tym w NHC jak zmieniam ustawienia suwakami, to nie zmienia sie czestotliwosc zegara ani pamieci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf85 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nikt nie potrafi mi pomoc? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...