aryann Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Witam czy ktoś może wie i może powiedzieć o jakiego producenta kostki oparte są moduły : KINGSTON HyperX DDR2 2048MB 800MHz Low-Latency CL4 (4-4-4-1 (KHX6400D2LLK2/2GN) albo może ktoś wie jakim softem można by to sprawdzić... =>może istnieje coś takiego ??? dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mi się zdaje że Elpida BG, pewny nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aryann Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mi się zdaje że Elpida BG, pewny nie jestem. a dlaczego tak Ci się wydaje...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 http://ramlist.ath.cx/ddr2/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aryann Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 no tak =>widziałem tą listę (z resztą nie jedyną) =>ale tam są wymienione 8setki hyperxy cl5... i low latency chyba cl3 3.0-3-3-10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...