Glabro Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Mam płytkę jak w temacie i w biosie nie mam możliwości zmiany mnożnika. Myślałem, że wgranie najnowszego biosu coś pomoże, ale nadal nic (mam już 1603). Najdziwniejsze jest to, że inni mają możliwość nawet widziałem screen z biosu po prostu powinna być opcja * CPU Multiplier * a ja nie mam!!! :mur: Pozostałe mam ale bez tej opcji. Czy jest jakaś kombinacja klawiszy (jak np w Gigabytach) która to odblokuje? Gdzie tkwi problem. PS A może opcja się pokaże jak włożę procka z odblokowanym mnożnikiem np black edition? BTW widziałem screena, który po rozwinięciu opcji multiplier dawał mnożnik od 5 do 9 MAKABRA! Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Glabro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Procesory bez C'n'Q (Sempron 2800+/3000+) mają zablokowany mnożnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...