sir_romanek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam Interesuje mnie zakup dysku twardego żeby był cichy i wydajny myślałem nad 500 GB proszę doradźcie coś :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Seagate Barracuda 7200.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_romanek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dzięki Powiedz mi proszę jeszcze co to znaczy ten raid i czy warto kupic ten dysk Seagate ST3500320NS 500GB sATA II 32MB Raid Edition To chyba taki sam co podałeś który lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poczytaj sobie co to jest RAID. A to że pisze Raid Edition oznacza że jest dedykowany do macierzy wielodyskowej. Ale w pojedynke też będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir_romanek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Poczytaj sobie co to jest RAID. A to że pisze Raid Edition oznacza że jest dedykowany do macierzy wielodyskowej. Ale w pojedynke też będzie ok. Troszkę poczytałem ale i tak nic z tego nie wiem^^ zresztą nie ważne chyba zostanę przy twojej propozycji. 500GB to mnóstwo miejsca a kompa wykorzystuję głownie do gier więc minie sporo czasu zanim go zapełnię a do tego czasu zapewne wymyślą coś nowego^^ Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam Interesuje mnie zakup dysku twardego żeby był cichy i wydajny myślałem nad 500 GB proszę doradźcie coś :mur: Potwierdzam, seagate baracuda 7200.11 32mb cache. To nareszcie dobry dopracowany produkt seagate :) Cena jaką widziałem najniższa dostępny 254zł brutto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...