destroy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Dzisiaj nauczyciel z informatyki oznajmił, że szuka osoby do konkursu (2giej jedną już ma) Ja jako, że chcę mieć 6 z infy postanowiłem się zastanowić nad tym i chcę mu jutro dać odpowiedź. TAK / NIE Materiał to cały pakiet MS Office i programowanie w pascalu. Tak powiedział. MS Office raczej mam opanowany. Z programowaniem totalnie nigdy nie próbowałem. Konkurs jest 31 Maja więc czasu do przygotowań jest sporo :!: Tylko proszę Was o wyrozumiałość porady, linki, co do pobrania. Czy to jest w ogóle możliwe nauczenie się tego :?: Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez destroy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a jaki to konkurs, na jakim szczeblu? watpie zebys mial opanowanego offica ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 opanowanie office 2003 != opanowanie office 2007, ribbona i jego wszystkich styli chociażby wizualnych. Jeśli w zdaniu padło określenie RACZEJ opanowany, to raczej nie masz opanowanych np pisanie formuł w excelu, makr, wykorzystanie vb, że już nie wspomnę o 5 innych programach wchodzących w skład office :) No ale pewnie nic skomplikowanego tam nie będzie.. Poszukaj sobie kilka kursów pascala, napisz parę programików, może Ci się uda... chociaż jestem zdania, że programistą się trzeba urodzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destroy Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 To może akurat się urodziłem ... kto to wie. Zobaczymy jutro pogadam z nauczycielem co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 rozbawilo mnie twoje podejscie :lol: :lol: powodzenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...