Skocz do zawartości
Ray

Karta Muzyczna

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 500 zl chcial bym jakas karte muzyczna do komputera abym mogl pod nia wsadzic glosniki 7.1 mikrofon oraz sluchawki jesli da rade to chcial bym zeby karta miala wzmacniacz sluchawkowy oraz zeby nie bylo z nia problemu w grach.Nie zalezy mi na Eaxach !!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glosniki zwykle Creativa 7.1 a co do sluchawek mam Sennheisner HD595 a na X_FI to one chodza marnie moze Asus Xonar bedzie dobry oplaca sie ?.WIec moim priorytetem sa sluchawki slyszalem ponoc z d2x ma miec juz eax 5.0 a byly screeny ze go nie ma wiec kto ma racje ?

Edytowane przez Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bierz Creativa - dupne sterowniki strasznie, praktycznie zero supportu i sa problemy pry 4GB (niby nowe stery beta rozwiazuja problem, ale ludzie maja problemy). Bierz Asusa. Co do EAX5 to nowy Xonar DX (a nie D2X) - 74€ widzielem u Niemcow.

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mając 500 to jasne, że ASUS, ale ASUSa można wyszukać używkę na allegro za 400.

Nowy DX od Asusa to low profile, ma kosztowac max kolo 300 zl bo z w USA kosztuje 89$ , majac EAXA , lepszy support ja bym czekal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy DX od Asusa to low profile, ma kosztowac max kolo 300 zl bo z w USA kosztuje 89$ , majac EAXA , lepszy support ja bym czekal.

Jak by dali d2 lub d2x z eax 5.0 to juz by bylo bardzo dobrze.Nie ja juz sie zgubilem czytalem watek o x_Fi i jeden gosciu mowi ze w d2 ma byc eax 5.0 drugi ze w d2x a trzeci ze ma byc tylko w tej karcie low profile czyli dx a pozniej sie okazuje ze w zadnej nie ma wiec jak to jest ?? Edytowane przez Ray

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czekaj , skoro tyle watpliwosci...na ALbie ktos podawal , ze ma miec , a byl to Vega , czyli raczej zrodlo pewne , bo on bedzie robil recki tych kart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi