Rob@k Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie prawdopodobnie w poniedzialek lub wtorek ide kupic nowa plyte glowna. Procesor juz mam - e4500, do tego 2x 1gb ramu i grafika 8600 gt. Jaka plyte polecacie do max 350 zl. Przegladalem forum i wiem ze jest kilka ciekawych modeli. Sam sklaniam sie ku Msi P35 Neo2-fr/fir. Warto, czy moze kupic cos innego?? Dadam ze procek raczej nie bedzie krecony (no moze troche ;)) wiec na wielkim potencjale OC plyty mi nie zalezy. Wazne aby plytka dzialala bez problemow. Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez Rob@k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Foxconn P35A-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak zwykle czyli wybierasz spośród msi / foxconnem p35a-s / a abitem Jeśli nie kręcony to brałbym coś najtańszego np gigabyte'a p31 EDIT Spóźniełem się.Z 3 podanych również jestem za foxem Edytowane 3 Kwietnia 2008 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...