McDracullo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Podczas próbny odpalenia programu O&O Defrag Professional Edition wyskakuje mi błąd: . Błąd wyskakuje tuż po odpaleniu się programu. Nie zabardzo wiem o co chodzi, googlowałem i nic na ten temat nie znalazłem (podane metody nie działają) Macie jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suonik Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 błąd ten pojawia się wtedy, gdy usługa "O&O Defrag" została wyłączona, program się nie uruchomi bez niej musisz przejść do panelu zarządzania komputerem (prawy przycisk na 'mój komputer' i 'zarządzaj'), na liście usług wyszukać "O&O Defrag", kliknąć prawym przyciskiem myszy na niej i ją włączyć możliwe też, że z jakiegoś powodu (uszkodzony instalator) usługa nie zainstalowała się, bądź jest blokowana przez inny program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 musisz przejść do panelu zarządzania komputerem (prawy przycisk na 'mój komputer' i 'zarządzaj'), na liście usług wyszukać "O&O Defrag", kliknąć prawym przyciskiem myszy na niej i ją włączyćNie mam takiej usługi Program reinstalowałem, próbowałem z innym programem (PD 7.0) ale wyskakuje podobny błąd (nie jestem w stanie teraz go przytoczyć, siedzę na innym kompie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Użyj tego programu: http://www.auslogics.com/disk-defrag O&O jest wolny i lubi robić problemy z niczego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Użyj tego programu: http://www.auslogics.com/disk-defrag O&O jest wolny i lubi robić problemy z niczego. Z O&O v8.6 nie było problemów ale v10.0 to już jakieś przegięcie... Potrafi się wieszać (samo okno programu bo usługa defragmentująca idzie dalej) kilka razy podczas defragmentowania C: z ~7-8GB danych, mój rekord to 6 zwiech :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zwiesza się w momencie wyświetlania zwartości sektora - po kliknięciu myszką na graficznej prezentacji klastrów. Wystarczy nie klikać i śmiga jak złoto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Odpala się tekstową wersję systemowego defragmentatora i przynajmniej nie ma w co klikac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ja do defragmentacji polecam DiskTrix UltimateDefrag ;) Bardzo dobry program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zwiesza się w momencie wyświetlania zwartości sektora - po kliknięciu myszką na graficznej prezentacji klastrów. Wystarczy nie klikać i śmiga jak złoto :) Odpala się tekstową wersję systemowego defragmentatora i przynajmniej nie ma w co klikac ;) Dobra, dobra nie zmienia to faktu że tak być nie powinno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...