LuckyLuke Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Ciekawe jak sprawuje sie ten cooler'ek... niby wykonany jest w calosci z miedzi... kosztuje okolo 75zl... Moze ktos jest jego posiadaczem i sie pochwali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 mnie to się trochę nie podoba moim zdaniem jest w tym jakiś trik a przynajmniej musi być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 mnie to się trochę nie podoba moim zdaniem jest w tym jakiś trik a przynajmniej musi być Mi wlasnie tez cos tu nie pasuje...jakos nienaturalnie wyglada ta "miedz"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Mi wlasnie tez cos tu nie pasuje...jakos nienaturalnie wyglada ta "miedz"... Pewnie pomalowane na pomaranczowo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Pewnie pomalowane na pomaranczowo :P Wcale bym sie nie zdziwil :) A moze jadnak jakas "super okazja" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Pewnie pomalowane na pomaranczowo :P Wcale bym sie nie zdziwil :) A moze jadnak jakas "super okazja" :lol: eee to jest nie możliwe a może ten wiatrak to jakaś atrapa :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 http://www.evercool.com.tw/whats_news_main.asp#725 Nawet na stronie producenta pisza - "Heat Sink is made by pure copper"... ...wiec zagadka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Pewnie pomalowane na pomaranczowo :P Może oksydowane aluminium? Najlepiej sprawdzić wagę i czymś zarysować metal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 W poniedzialek maja mi wyslac ten cooler do stestow wiec recke bedzie mozna przeczytac na www.overclockers.prv.pl zapraszam!!! gdzies w piatek sie pojawi recka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Spójżcie na zapinke ,miedziana czy co :? ? Przecież zapinki nie da się zrobić z miedzi bo jest za miękka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ano faktycznie dobrze że ktoś to zauważył chyba jednak to aluminium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 ano faktycznie dobrze że ktoś to zauważył chyba jednak to aluminiummoze jest z papieru. ale watpie agu to byla czysta miedz. moze to mosiadz :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Kupilem tydzien temu i jestem zajebiscie zadowolony. Wczescniej mialem max ok 57 C pod UD a teraz po tygodniu pracy non-stop (wogole nie wylaczam kompa) maksymalnie mialem 45 C a srednio ok 43 caly czas obciazony na maxa UD. w Grach temp nie przekracza 42 C a podczas pracy w windzie 38C. Dodatkowo mam w obudowie 2 wentylatory 60x60x25 4000 RPM marki Spire (wlot i wyciag). Polecam szczerze, kupilem za 75 w warszawskiej firmie PCCOOLER. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zobaczcie, że zaczep ma trochę inny odcień więc może to być aluminium tylko, że zaczep moze skads odbijac ten kolor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 45 st. na XP 1800 to w sumie nieźle. Może być hicior , chociaż warto go porównać (wydjaność ) z coolerami spire bo są w podobnej cenie , a do tej firmy mam większe zaufanie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Kupilem tydzien temu i jestem zajebiscie zadowolony. Wczescniej mialem max ok 57 C pod UD a teraz po tygodniu pracy non-stop (wogole nie wylaczam kompa) maksymalnie mialem 45 C a srednio ok 43 caly czas obciazony na maxa UD. w Grach temp nie przekracza 42 C a podczas pracy w windzie 38C. Dodatkowo mam w obudowie 2 wentylatory 60x60x25 4000 RPM marki Spire (wlot i wyciag). Polecam szczeze, kupilem za 75 w warszaskiej firmie PCCOOLER. A jak z waga? Nigdzie sie nie doczytalem ile to wazy :(...Jak to faktycznie miedz....to zaluje ze kupilem V7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz.na stronie http://www.pccooler.com.pl/overclockers/index.html też piszą że to czysta miedź, ciekawe jak z tymi 32dB ??? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz.na stronie http://www.pccooler.com.pl/overclockers/index.html też piszą że to czysta miedź, ciekawe jak z tymi 32dB ??? 8Oduzy wentylator wiec pewnie te 32 dB to prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Na stronie Evercool`a pisza ze wazy ok 420g i faktycznie jest skurczybyk ciezki wiec to na 100% miedz.na stronie http://www.pccooler.com.pl/overclockers/index.html też piszą że to czysta miedź, ciekawe jak z tymi 32dB ??? 8Oduzy wentylator wiec pewnie te 32 dB to prawdaVolcano7 ma jeszcze wiekszy i co ? Śfista jak glupi 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Wentylator jak na moj gust jest srednio-cichy. Lecz biorac pod uwage przeplyw bodajze ponad 40 cfm to naprawde jest cichutki. Mam 3 wentyle 2 x 60x60x25(nominalnie 31 Db) + tego evercoola na procu i wszystkie pracuja mniej wiecej z takim samym poziomem halasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Wentylator jak na moj gust jest srednio-cichy. Lecz biorac pod uwage przeplyw bodajze ponad 40 cfm to naprawde jest cichutki. Mam 3 wentyle 2 x 60x60x25(nominalnie 31 Db) + tego evercoola na procu i wszystkie pracuja mniej wiecej z takim samym poziomem halasu.Jakie masz temperaturki na procu z tym Ever.... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 reed~XP patrz na moj poscik wyzej wszystko podalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Spójżcie na zapinke ,miedziana czy co :? ? Przecież zapinki nie da się zrobić z miedzi bo jest za miękka. wlasnie to mialem napisac-malowane chiba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 oto model CU3-610-napisane, ze max do p3 1.13 ghz, ja bym sie bal tego na 484 wstawic:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 A propos waszych watpliwosci co do uzytego materialu to powiem wam, iz wyglada on tak dlatego, ze jest zajebiscie wyszlifowany; nigdy w zyciu nie wiedzialem tak ladnej roboty - mozna sie w nim przejzec:). Jak znajde to podrzuce wam link testu na jakims zachodnim serwisie gdzie dostal 8/10. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 czy nie wydaja sie wam podobne te coolerki :lol: :lol: :lol: sorry ze taki duzy obrazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 czy nie wydaja sie wam podobne te coolerki :lol: :lol: :lol: sorry ze taki duzy obrazek Konstrukcja radiatorow praktycznie identyczna... tylko niby material inny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 czy nie wydaja sie wam podobne te coolerki :lol: :lol: :lol: sorry ze taki duzy obrazek Titan nigdy nie potrafił zrobić nic samemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Titan mi się bardziej podoba :) . Żeberka jakby z aluminium. Ciekawe ile kosztuje ,moze nie warto evercoola brać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...