MantisGhost Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam ostatnio dostaje szewskiej paski komp sam mi sie wiesza i restartuje niby nic ale zaczyna mnie to juz irytowac patrze w logi windy i nic z nich nie wynika nadal nie wiem w czym problem tak wiec: czy zna ktos jakis dobry program do monitorowania pracy systemu ktory w razie zwiechy czy restartu zrobil by mi przejzysty i czytelny log z ktorego da sie wywnioskowac co jest do jasnej ............. nie tak ? P.S. nie chce si bawic i wystawiac tutaj logow czy tym podobnym dupereli jak raportow hijak this, ja che poprostu dobry progs ktory by mi pokazal co jest nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) No widze ze zaczynasz rozwiazywac swoj problem o du** strony. Zamiast zwalac wszystko na windowsa, moze napisz jakim to sprzetem dysponujesz, jakie temperatury, jakie napiecia, w jakich okolicznosciach nastepuja zwiechy i resety? etc, etc i jeszcze wiecej... P.S. nie chce si bawic i wystawiac tutaj logow czy tym podobnym dupereli jak raportow hijak this, ja che poprostu dobry progs ktory by mi pokazal co jest nie takHaha, takie zrzeczy to tylko w erze.... Ja chce program ktory robil by mi jeść, pranie, sprzatanie, etc i byl bootowalny z usb :-D Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Haha, takie zrzeczy to tylko w erze.... Ja chce program ktory robil by mi jeść, pranie, sprzatanie, etc i byl bootowalny z usb :-D lukas 21 wiek jest :) taki program to nie problem problemem jest urzadzenie do ktorego ten program musisz wgrac ^^ p 4 ht 3.0 ghz niekrecony na WC geforce 6600 3 hdd wylaczajace sie po 5 min bezczynnosci mobo ga-8n-sli pro ramu 3gb dvd dvd rw czytnik kart 4 in 1 zasilka be quiet 450 W lcd belinea 1925sw tuner tv bt878 win xp nic nie jest krecone (myslisz ze nie sprawdzalem napiec itp ??? z napieciami wszystko cacy, wszystkie stery najnowsze) Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...