Skocz do zawartości
MantisGhost

Program Do Monitorowania Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ostatnio dostaje szewskiej paski komp sam mi sie wiesza i restartuje niby nic ale zaczyna mnie to juz irytowac patrze w logi windy i nic z nich nie wynika nadal nie wiem w czym problem tak wiec:

czy zna ktos jakis dobry program do monitorowania pracy systemu ktory w razie zwiechy czy restartu zrobil by mi przejzysty i czytelny log z ktorego da sie wywnioskowac co jest do jasnej ............. nie tak ?

P.S. nie chce si bawic i wystawiac tutaj logow czy tym podobnym dupereli jak raportow hijak this, ja che poprostu dobry progs ktory by mi pokazal co jest nie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No widze ze zaczynasz rozwiazywac swoj problem o du** strony. Zamiast zwalac wszystko na windowsa, moze napisz jakim to sprzetem dysponujesz, jakie temperatury, jakie napiecia, w jakich okolicznosciach nastepuja zwiechy i resety? etc, etc i jeszcze wiecej...

P.S. nie chce si bawic i wystawiac tutaj logow czy tym podobnym dupereli jak raportow hijak this, ja che poprostu dobry progs ktory by mi pokazal co jest nie tak

Haha, takie zrzeczy to tylko w erze.... Ja chce program ktory robil by mi jeść, pranie, sprzatanie, etc i byl bootowalny z usb :-D Edytowane przez lukasp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, takie zrzeczy to tylko w erze.... Ja chce program ktory robil by mi jeść, pranie, sprzatanie, etc i byl bootowalny z usb :-D

lukas 21 wiek jest :)

taki program to nie problem problemem jest urzadzenie do ktorego ten program musisz wgrac ^^

p 4 ht 3.0 ghz niekrecony na WC

geforce 6600

3 hdd wylaczajace sie po 5 min bezczynnosci

mobo ga-8n-sli pro

ramu 3gb

dvd

dvd rw

czytnik kart 4 in 1

zasilka be quiet 450 W

lcd belinea 1925sw

tuner tv bt878

win xp

nic nie jest krecone (myslisz ze nie sprawdzalem napiec itp ??? z napieciami wszystko cacy, wszystkie stery najnowsze)

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi