ryba Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Działa... Sypało mi sie okno edycji ale to był chyba efekt przypadkowego powiekszenia strony w FF. :o Teraz dziala, jak kilka razy wczesniej chcialem edytowac tak, to mnie przenosilo na gore strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Wprowadziłem mała modyfikacje, będę wdzięczny za informacje czy pomogła. Niestety dałem F5 i ponownie prośba o zalogowanie... EDIT: Tego chyba jeszcze nie było, niektóre profile jakby się nie mieszczą, najpierw zważyłem to na sowim potem przetestowałem na user-ach z tej strony tematu i to samo mam z profilem ryby i masełka ;) Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 a moze by tak dodac bezposredni dostep do youtube?... przyklad... MvGLgmj4lWk http://www.skyscrapercity.com/showthread.p...93&page=129 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) eee u mnie co jakis czas samo sie odswieza forum... (tak jakbym wciskal F5) - wczoraj tego nie bylo :) no i dolaczam, sie do prosby o dodanie Pure Niebieski :D Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) A gdzie skorka zolta? Przez dlugi czas przyzwyczailem sie do niej, forum wygladalo z nia jak zadne inne, byla piekna, a teraz same jakies takie sorki za slowo badziewne... Mozecie przywrocic mozliwosc wyboru tamtej skorki? Przy wybranej Rooq jesli jest zdjecie na forum wiekszych rozmiarow trzeba scrollowac wszystkie posty w poziomie, a nie tylko ten rozciagniety. Przegladarka to FF. Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A gdzie skorka zolta? Przez dlugi czas przyzwyczailem sie do niej, forum wygladalo z nia jak zadne inne, byla piekna, a teraz same jakies takie sorki za slowo badziewne... Mozecie przywrocic mozliwosc wyboru tamtej skorki? Tak, tak... czytamy caly temat. Problem z logowaniem i wylogowywaniem w trakcie -> sprawdzcie swoje profile w przegladarce, zrobilem nowy i nie mam zadnych problemow :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgf1 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Czytam jednak nie znalem jej nazwy wiec pisze "zolta"... Wroci? Dziekuje za wskazowke ;-) Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez zgf1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Slowo klucz: desert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 czy dalo by sie zrobic tak jak bylo wczesniej, ze w profilu uzytkownika byly wyswietlane wszystkie posty? teraz wyswietla sie tylko 5 ostatnich. jedynym wyjsciem jest rozwiniecie listy przy nicku i tam 'znajdz posty uzytkownika' troszke to nie wygodne :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zauwazylem ze teraz nie otwieraja sie SPOILERY. Myslalem ze to dotyczy jednego posta ale natrafilem na inny spoiler, ktory musialem rozwinac i lipa. Probowalem odpalic na Operze jak i na IE. Jesli to tylko moj problem to moze prosze o jakas rade :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tego chyba jeszcze nie było, niektóre profile jakby się nie mieszczą, najpierw zważyłem to na sowim potem przetestowałem na user-ach z tej strony tematu i to samo mam z profilem ryby i masełka ;) Możesz potwierdzić czy na wszystkich skórkach tak się dzieje? a moze by tak dodac bezposredni dostep do youtube?... Teoretycznie można, w praktyce nie widzę specjalnie sensu - jakie filmy z youtube powinny się znajdować na forum komputerowym? Ale jestem otwarty na rozsądną argumentacje - jak ktoś mnie przekona, że rzeczywiście wniesie to jakąś wartość dodaną do forum to czemu nie. eee u mnie co jakis czas samo sie odswieza forum... (tak jakbym wciskal F5) - wczoraj tego nie bylo :) no i dolaczam, sie do prosby o dodanie Pure Niebieski :D PureNiebieski powróci jak zostaną wprowadzone wszystkie modyfikacje do skinów. Myślę, że nie później niż 11stego. A gdzie skorka zolta? Przez dlugi czas przyzwyczailem sie do niej, forum wygladalo z nia jak zadne inne, byla piekna, a teraz same jakies takie sorki za slowo badziewne... Mozecie przywrocic mozliwosc wyboru tamtej skorki? Przy wybranej Rooq jesli jest zdjecie na forum wiekszych rozmiarow trzeba scrollowac wszystkie posty w poziomie, a nie tylko ten rozciagniety. Przegladarka to FF. 1) Skórka Desert jest największym problemem. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pomocą w przerobieniu jej na kompatybilną z 2.3 to proszę o kontakt, jakaś mała nagroda się znajdzie :) 2) Postaram się sprawdzić co może to powodować. czy dalo by sie zrobic tak jak bylo wczesniej, ze w profilu uzytkownika byly wyswietlane wszystkie posty? teraz wyswietla sie tylko 5 ostatnich. jedynym wyjsciem jest rozwiniecie listy przy nicku i tam 'znajdz posty uzytkownika' troszke to nie wygodne :| Raczej nie, jest to założone działanie. Wcześniej w profilu w ogóle nie wyświetlało ostatnich postów użytkownika, więc nie rozumiem słowa "wcześniej". Będzie możliwość wyświetlania profilu w "starym" stylu (tak jak w 2.1.x) - opcja dostępna dla użytkownika, domyślnie nie będzie włączona Zauwazylem ze teraz nie otwieraja sie SPOILERY. Myslalem ze to dotyczy jednego posta ale natrafilem na inny spoiler, ktory musialem rozwinac i lipa. Probowalem odpalic na Operze jak i na IE. Jesli to tylko moj problem to moze prosze o jakas rade :) pozdrawiam Stare spoilery *chwilowo* nie działają. Mamy drobny problem z gryzieniem się kilku dodatków JS ze sobą i jak tylko zostanie to rozwiązane to patch na spoilery zostanie wrzucony na produkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Teoretycznie można, w praktyce nie widzę specjalnie sensu - jakie filmy z youtube powinny się znajdować na forum komputerowym? Ale jestem otwarty na rozsądną argumentacje - jak ktoś mnie przekona, że rzeczywiście wniesie to jakąś wartość dodaną do forum to czemu nie. Tak na szybko - dział gry, nowy temat i trailer, gameplay filmik, topik śmiechu, tematy o muzyce itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tak na szybko - dział gry, nowy temat i trailer, gameplay filmik, topik śmiechu, tematy o muzyce itp. Ok, przekonałeś mnie. Dodane do TODO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 a moge prosic o skorke charcoal (czy jakos tak)? bardzo sie do niej przyzwyczailem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 a moge prosic o skorke charcoal (czy jakos tak)? bardzo sie do niej przyzwyczailem... Małe szanse. Nie ma jej w wersji 2.3 a sprawdzaliśmy przed migracją jakie skórki są wykorzystywane przez użytkowników i ta miała ich najmniej (niecałe 200 osób). Miłośnikom ciemnych skinów na razie polecam Darkness, ale obiecuje, że dojdzie jeszcze jedna ciemna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 W skórce darkness proponuję zmiany: - ramka wokół pola tekstowego (tekstu odpowiedzi) przy odpowiadaniu na temat (klikam Odpowiedz i wokół pól z emotikonami, skrótami, załącznikami jest ramka), - zamienić nazwę tematu na liście tematów na biały kolor, a podpis na ten ciemny kolor (w tej chwili jest odwrotnie), Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dołączam się do prośby o skórkę charcoal - pasowała mi najbardziej z wszystkich ciemnych skin'ów. Darkness dla mnie słaby jest. Ew. jak najbardziej podobny zamiennik dla charca pasującego wersji 2.3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jest jeszcze pare rzeczy wymagających szybkiej naprawy: - skrypt pomniejszania dużych obrazków - pasek przewijania w poziomie Przeglądanie tematów jest dość utrudnione bez tych dwóch powyższych ficzerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 I naprawienie spoilerów... Bo nie działają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Dołączam się do prośby o skórkę charcoal - pasowała mi najbardziej z wszystkich ciemnych skin'ów. Darkness dla mnie słaby jest. Przylanczam sie do prosby Darkness is too dark :/ Dobre by bylo cos z stonowanymi odcieniami szarosci ,przynajmniej zblizone do : charcoal. Swoja droga dziwi mnie fakt ze wiekszosc userow uzywa jasnych bijacych po oczach skorek ciekaw jestem ilu z nich ma z tego powodu okulary ? Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Będzie skórka Pure Blue? Bo ta czerwień wali po oczach. Btw, nowa strona, nowe forum, a koszulek jak nie było tak nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Brawo, nareszcie nie jestem sam :D Marek nie chcial mi wierzyc, ze nie pamieta mnie zalogowanego ;)Mnie tez nie. Opera 9.25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Będzie skórka Pure Blue? Bo ta czerwień wali po oczach. Btw, nowa strona, nowe forum, a koszulek jak nie było tak nie ma... bedzie wystarczy przeczytac wczesniejsza strone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jeszcze taka prośba / pytanie. Da radę ustawić na Darkness takie kolory jakie miał na poprzedniej wersji IPB ? Bo teraz za bardzo niektóre rzeczy walą po oczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No jaja panowie , wracam po godzinie na Forum i powitalo mnie Logowanie do konta :/ IE 7.0 a juz myslalem ze naprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam to samo cały czas. Czy to ie, czy to FF czy ie tab ;] to i tak za każdym razem musze sie logować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja na Operze 9.26 nie mam problemów od wczoraj. Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam to samo cały czas. Czy to ie, czy to FF czy ie tab ;] to i tak za każdym razem musze sie logować. Wywal ciasteczka dla forum.purepc.pl, jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Też tak miałem i ten zabieg pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Wywal ciasteczka dla forum.purepc.pl, jeśli jeszcze tego nie robiłeś. Też tak miałem i ten zabieg pomógł.Wywaliłem ciacha i rzeczywiście teraz mi teraz profil trzyma nawet po restarcie sesji :). Dzieki Dijkstra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 bardzo fajne nowe forum dużo ciekawych funkcji, ale muli w porównaniu do starej wersji czyżby serwer lub łacze nie wyrabiało ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...