mechl!k Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zmień skina na Pure i będzie ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Chyba nie będzie zmieniał skina dla ikonki dostępności obok nicka? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Chyba nie będzie zmieniał skina dla ikonki dostępności obok nicka? :rolleyes:Skoro głowka człowieka mu przeszkadza... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zamykanie jest zbędneTak? To teraz idz na testowe i zobacz, jak sie fajnie forum rozjezdza, po ospoilerowaniu duzego obrazka... BTW. nie ma juz tego rozwijanego menu po kliknieciu na nicka i dobrze - ale moznaby prosic ikonke wysylania PM w jakims bardziej dostepnym miejscu, a nie tylko w profilu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zamykanie jest zbędne ;)A w życiu, w wielu tematach (płyty główne, gry...) autorzy wrzucają do spoilera kupę tekstu, jak się to otworzy (np. z ciekawości) to potem zostaje na widoku taki tasiemiec. BTW. nie ma juz tego rozwijanego menu po kliknieciu na nicka i dobrze - ale moznaby prosic ikonke wysylania PM w jakims bardziej dostepnym miejscu, a nie tylko w profilu? ;)Ikonka PW w poprzednim miejscu - jak najbardziej popieram. Co do rozwijanego menu, to u mnie na Pro widać nadal... Przy odpowiadaniu / pisaniu posta przyciski "Dodaj odpowiedź" / "Podgląd posta" nie mogłyby być wyżej, jak poprzednio? Np. pod wpisywanym tekstem? Pola "Edytor załączników" i "Opcje postu" zajmują od groma miejsca, niewygodnie się z tego korzysta. Opcja "Przełącz między zwykłym i rozbudowanym edytorem" różni się właściwie tylko możliwością włączenia źródła HTML - może ją po prostu wywalić? A skróty (Center, Post Link, Spoiler itp.) są dostępne z rozwijanej listy obok czcionek, więc może usunąć listę po lewej i zamiast niej zwiększyć okno z emotkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Teraz tez juz jest, jak to pisalem to nie dzialalo (skorka Darkness). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/Forum-testowe...6/#entry2965886 Powiedzcie co sądzicie o możliwości dodania opisu spoilera tak jak na przykładzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Ostatni spoiler jest najlepszy: opis fajna rzecz, otwiera i zamyka się po kliknięciu na tekst - zostawić w takiej postaci. EDYTA: jest tylko jeden drobny problem - w obecnej formie tekstu w spoilerze nie da się zaznaczyć, co np. przy tematach o płytach głównych może przeszkadzać (linki do biosów czy recenzji dawane w spoilerze). Gdyby zamykał się po kliknięciu na to zielone pole, to by była bajka. A w kolor nie wnikam ;) Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć. "WOOHOO! Jaki wypas!" ...tylko link nie przenosi na koniec tematu, a do pierwszego posta. Wiem, było ;) Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ...tylko link nie przenosi na koniec tematu, a do pierwszego posta. Wiem, byłoA mi sie udalo :P Choc fakt, jedno nieuwazne klikniecie i trzeba zaznaczac od poczatku. Przychylam sie do prosby o zamykanie spoilera kliknieciem w zielone pole (a jak sie zmieni wyglad tego pola jeszcze, to dostaniemy z powrotem stary spoiler :ploom: ) BTW. da sie pozbyc tego tekstu o kontenerze? Jakies to takie... sztuczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Hmm nie moge wejsc na subforum gier? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Hmm nie moge wejsc na subforum gier? :blink:U mnie wszystko oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 U mnie wszystko oki.+1; FF2.0.0.13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ostatni spoiler jest najlepszy: opis fajna rzecz, otwiera i zamyka się po kliknięciu na tekst - zostawić w takiej postaci. EDYTA: jest tylko jeden drobny problem - w obecnej formie tekstu w spoilerze nie da się zaznaczyć, co np. przy tematach o płytach głównych może przeszkadzać (linki do biosów czy recenzji dawane w spoilerze). Gdyby zamykał się po kliknięciu na to zielone pole, to by była bajka. A w kolor nie wnikam ;) Jak się nie da jak się da. Normalnie się zaznacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak się nie da jak się da. Normalnie się zaznacza.No nie baudzo. marco zrobił spoiler w TYM poście - czasami się da, czasami nie, zwłaszcza w dolnej części tekstu... EDYTA: Orgiusz, na foxie jest OK. Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Bartolomius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/forum/Gry/9/ O 9.27 - blank screen. IE - HTTP 500 Liska nie instaluje... Problem jest przy zalogowanym, z goscia moge tam gdzie wszyscy... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opera 9.27 8841 W czasie otwarcia okienka z treścią raportu strona się odświeża i... nic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opera 9.27 8841 W czasie otwarcia okienka z treścią raportu strona się odświeża i... nic ;] To tez mam [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Na O9.26 nie ma problemów z subforum gry. Miałem nosa żeby nie robić update'a opery ;> Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie działa u mnie "znajdź posty użytkownika" (w przypadku każdego) Przekierowuje mnie do głównej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) No nie baudzo. marco zrobił spoiler w TYM poście - czasami się da, czasami nie, zwłaszcza w dolnej części tekstu...Z mojego doświadczenia wynika że da się jak się zaznaczając tekst przeciągnie myszkę na zielony pasek,, wtedy się nie zamyka, ale kłopotliwe przy długich spoilerach :P Zamykanie trza tak jak było proponowane zrobić, klikając na zielony pasek. edit: ee, jednak nie, już tak nie działa. ale wcześniej kilkanaście razy pod rząd w ramach testu tak mi działało. Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 To tez mam [; Czyli mamy wolne? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Czyli mamy wolne? ;]Yeah! Zaraz założę temat "Jestem w cz3cim lewelu - co mam zrobić? PLIIZ hElp!" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Tak BTW. niektore emotki (np. :blink: ) na darknessie maja biale rogi - jestem na 90% pewien, ze na poprzedniej wersji forum tego nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 (edytowane) Masz rację Costi, nie było. No nie mogę się przyzwyczaić do tego twojego nowego avatara i już... Jeszcze pytanko zadam przy okazji. Po co komu są tagi? Jaki jest ich sens? Edytowane 9 Kwietnia 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 No nie mogę się przyzwyczaić do tego twojego nowego avatara i już...Ja tez nie :P Co do raportow - na FF2.0.0.13 dzialaja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Masz rację Costi, nie było. No nie mogę się przyzwyczaić do tego twojego nowego avatara i już... Jeszcze pytanko zadam przy okazji. Po co komu są tagi? Jaki jest ich sens? Taki sens jak tagowanie wpisów na portalu. Szukajac tematów o pewnej tematyce (np IPB http://forum.purepc.pl/?automodule=minerva...st&tag=ipb) można szybko posortować potrzebne tematy. Myśle że w tym czasie wyglada to malo ciekawie, ale przy rozwoju forum stanie sie chyba nieodzownym elementem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja jakoś nie widzę potrzeby, imo wyszykiwarka wystarzcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja jakoś nie widzę potrzeby, imo wyszykiwarka wystarzcza... Mowimy o newbie nie stalych uzytkownikach forow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Tak BTW. niektore emotki (np. :blink: ) na darknessie maja biale rogi - jestem na 90% pewien, ze na poprzedniej wersji forum tego nie bylo.To nie są rogi :P tylko aureolki :D takie lepsiejsze emoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 po wysłaniu raportu znika button i jest coś takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...