costi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tak, bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 u mnie na 9.5 build 9903 też autologowanie nie pyrka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Inna rzecz: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ite=%2Basus+top Nie ma scrollbarow w poszczegolnych postach i jesli post jest dluzszy, niz standardowe okienko, to wszystko sie rozlazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 W temacie o LOL'ach z allegro: http://forum.purepc.pl/temat/Osla-laczka/7...-pl-LOLe/16483/ klikam w "przejdz do ostatniej strony i... zonk przekierowuje na index forum o.0 BTW bedzie PPC Blue ??? Bo to był mój ulubiony skin :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Inna rzecz: http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...ite=%2Basus+top Nie ma scrollbarow w poszczegolnych postach i jesli post jest dluzszy, niz standardowe okienko, to wszystko sie rozlazi. nie wiem co to za link, ale jak go klikne to laduje na glownej forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Link to wyniki wyszukiwania w temacie... tez mnie przenosi do glownej :| Nastepnym razem zrobie screena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 u mnie na 9.5 build 9903 też autologowanie nie pyrka Nie potwierdzam ;] Wyczysc kesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 U siebie na 9.27 Operze nie musiałem w ogóle czyścić keszu. Auto-logowanie działa normalnie. Więc to jak z TDU :E - jednym działa, innym nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Ludzie, czytajcie wczesniejsze posty - o autologowaniu bylo ze 3 razy pisane; jesli sa z tym problemy, to trzeba skasowac cookies z forum.purepc.pl; po ponownym zalogowaniu powinno juz byc jak trzeba.stary, to jest 8 stron pure tekstu :D... A Z autologowaniem jest tak, że raz działa raz nie, mimo że nic nie zmieniam... Od wczoraj jest już niby dobrze... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 We wcześniejszej wersji Invision była możliwość wstawiania spoilera w sygnaturkę. Powróci ta opcja ?? I jeszcze jedno wcześniejsze minimalizowanie zdjęć o rozdzielczości powyżej 640xXXX jakoś mi bardziej pasowało, gdyż teraz po naciśnięciu na fote otwiera się ona w nowym oknie, a nie jak wcześniej w bieżącej stronie na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 kiedy zacznie dzialac opcja przenoszenia do ostatniego nieczytenego postu? bo to przenoszenie do pierwszego postu na ostatniej stronie jest naprawde denerwujace a przenosi do pierwszego na osatniej stronie nawet jak ostatni nieczytany jest na wczesniejszej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Też stwierdzam, ze coś nie halo z tym jest. marco - będziesz tworzył, albo przepisywał stare spoilery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 chyba automat do wywalania obrazkow z siga sie popsul: http://forum.purepc.pl/temat/Sprzedam/19/O...Freezer/262998/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 I wywalily sie raporty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Pewnys? Sprawdz bez &CODE=overview [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Ok, przekonałeś mnie. Dodane do TODOA jak się wstawia filmiki z youtube, bo jakoś mi nie wychodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie da się, przynajmniej jeszcze się nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 I raczej nie będzie, bo html dla zwykłego usera to zawsze zagrożenie. Jakiś admin pokazywał na testowym co można zrobić z htmlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 iframe w iframe i bach... koniec zabawy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Oj czytajcie trochę. Nie wiem czy tu, czy na testowym, ale można zrobić coś w stylu BBCODE . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Opcja ta miała być dostępna, ale mi nie działa: BBCODE <object width="425" height="355"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> <object width="425" height="355"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> watch?v=dMH0bHeiRNg =dMH0bHeiRNg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Widzisz gdzies w skrotach Wstaw: YOUTUBE? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A widzisz to :neutral: Ok, przekonałeś mnie. Dodane do TODO Więc się pytam, czy działa już wstawianie filmików z youtube. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Wiesz co to jest TODO? To do - z englisza - do zrobienia. Troche zenujace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Nie jeszcze nie działa youtube dla userów. Kod html na forum jest wyłączony dla czytelników bo może spowodować bardzo wiele złego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kod czy użytkownik? :wink: istnieje jakaś polityka dodawania tagów do wątków? Czy mogę sobie swój watek powiedzmy otagować znamiennymi słowami jak chcę i co z tego wynika, tj. kiedy takie tagi są używane (tylko w tag cloudzie?). Ewentualnie jakiś help do tego jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Macie tak że jak piszecie odpowiedź na posta to po zatwierdzeniu wyskakuje tylko część tekstu napisanego i trzeba edytować lub usuwac posta i jeszcze raz pisać. :angry: przedtem tego nie miałem. Jadę na Operze 9.25 i skórka Pure Czerwony (wciąż czekam na niebieską). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Macie tak że jak piszecie odpowiedź na posta to po zatwierdzeniu wyskakuje tylko część tekstu napisanego i trzeba edytować lub usuwac posta i jeszcze raz pisać. :angry: przedtem tego nie miałem. Jadę na Operze 9.25 i skórka Pure Czerwony (wciąż czekam na niebieską).Ja tak miałem na Safari. Nie wiem jak teraz, ale to się działo na każdym forum, na którym pisałem posty przy użyciu wspomnianej wyżej przeglądarki (czy też "przeglądarki" :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co się dzieje z tymi logowaniami ?? Dziennie muszę sie logować z 10x na 15 wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co się dzieje z tymi logowaniami ?? Dziennie muszę sie logować z 10x na 15 wejść. wywal ciasteczka z forum i problem ustapi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...