rafwlkp Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 (edytowane) A co z img w sigu ? Dozwolone czy jednak nie ? Bo niektórzy mają w sig'u obraz. Wiem że automat na razie nie działa wiec za foto w sig'u od razu -10%?:> Edytowane 18 Kwietnia 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tak, bo regulamin w tym wzgledzie jest jasny i niezmienny od dluzszego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Tak, bo regulamin w tym wzgledzie jest jasny i niezmienny od dluzszego czasu. to prosze -10 dla Dr.Hausa ;] http://forum.purepc.pl/temat/Chlodzenie-Wo...Cpu-340/263333/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 A co z filmikami na forum z youtube ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jak beda, to sie na pewno pojawi odpowiednie ogloszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 mam maly problem, bo przy probie wejscia na forum za pomoca opery 9.27 dostaje taki blad: 400 Bad Request nginx/0.6.29 na IE jak widac moge wejsc, na protal opera tez wchodzi :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 mam maly problem, bo przy probie wejscia na forum za pomoca opery 9.27 dostaje taki blad: 400 Bad Request nginx/0.6.29 na IE jak widac moge wejsc, na protal opera tez wchodzi :| Rzeczywiście testowo od wczoraj część osób dostaje forum serwowane przez inny niż dotychczas demon httpd. Natomiast nie jestem w stanie potwierdzić Twojego problemu - sprawdziłem dosłownie przed kilkoma sekundami pod Operą jak również Firefoxem i Konquerorem - błedu tego typu nie obserwuje. Gdyby się powtarzał lub ktoś inny mógłby mi go potwierdzić wraz z godziną jego występowania - byłbym zobowiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 w chwili obecnej siedze na IE 7 i normalnie dziala, natomiast opera zwraca jak wyzej, sprawdzilem jeszcze FF 2.0.0.14 i tez forum sie laduje. wszystkie testy na jednej maszynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 w chwili obecnej siedze na IE 7 i normalnie dziala, natomiast opera zwraca jak wyzej, sprawdzilem jeszcze FF 2.0.0.14 i tez forum sie laduje. wszystkie testy na jednej maszynie. Masz jakieś dodatki do opery? Serwer proxy? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia czemu akurat opera ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Masz jakieś dodatki do opery? Serwer proxy? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia czemu akurat opera ;> czysta opera bez dodatkow, proxy nie uzywam chyba, ze iPlus jakos inaczej traktuje opere i ie/ff ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWho Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (...)Gdyby się powtarzał lub ktoś inny mógłby mi go potwierdzić wraz z godziną jego występowania - byłbym zobowiązany.Mogę potwierdzić od godz. 15. do teraz. A czy wcześniej? Tego nie wiem. FF 2.0.0.14 400 Bad Request nginx/0.6.29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nawet nie zauważyłem że blue wrócił thx marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 powrot do domu i Opera 9.23 to samo co na operze w pracy a na IE6 smiga bez problemow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opera 9.27 i zero problemów z dostaniem się na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dziś przy próbie wejścia na forum wyskoczyło mi: Czasem jest tak że długo mi się wczytuje. Mam Firefoxa 2.0.0.14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 U mnie przez ostatnie ~pół godziny nie chciało ani na ff ani na IE forum działać. Tak samo rano, wczoraj też jakieś problemy były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 U mnie tez ten problem występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 U mnie było to samo, brak dostępu do forum przez ok. 30min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Myślę, że każdy tak miał i była to wina serwera.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 U mnie od godz 10 wyskakiwał ten bład. Na portalu natomiast pisało "Wystąpił chwilowy problem techniczny" ff 2.0.0.14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ja zauważyłem, że forum od czasu do czasu lubi mieć okres wyjątkowego mulenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeWho Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Od wczoraj nie mogę dostać się na forum z FF 2.0.0.14: 400 Bad Request nginx/0.6.29 Natomiast w pracy na IE bodaj v6 odpala jedynie stronę główną forum. Próba dostania się do jakiegokolwiek działu kończy się zgonem: 504 Gateway Time-out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ok co do błędu 400: zobaczcie czy nadal się pojawia, grzebałem nieco w konfiguracji. Za dzisiejsze problemy o poranku serdecznie przepraszam - niestety PHP jest jakie jest i z stabilnością ma mało wspólnego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 U mnie jak błędów nie było, tak ich nadal nie ma. I dobrze. O9.26. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 w pracy na O 9.27 zaczelo dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 w pracy na O 9.27 zaczelo dzialac :) Bardzo się ciesze. Jak się okazało niektóre konfiguracje Opery wysyłały zbyt długie nagłówki w zapytaniach i to była przyczyna problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Przed chwilą kliknąłem na 'Zobacz nowe posty'. Efekt: ---EDIT--- Ale z tego co widze teraz już jest ok. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To była moja wina ;) Rozdzielałem spawnery php dla portalu i forum i zapomniałem o uprawnieniach do katalogu cache. Powinno już być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Przed chwilą znowu mi wyskoczyło 502 Bad Gateway... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 marco - a jak stoicie z przechodzeniem do ostatniego nie czytaneo posta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...