marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 marco - a jak stoicie z przechodzeniem do ostatniego nie czytaneo posta? http://marco.ppcgroup.pl/dziala.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Admini sie nie licza ;] Zrob nowe konto na O w ostatniej serii i poczytaj tematy [; Albo wyszukaj konkretnych info w postach i podglad :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jaki z tego wniosek? O niedobrą przeglądarką jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To wiem, ale czuje sentyment. Nie chce smierdziec FF [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 To wiem, ale czuje sentyment. Nie chce smierdziec FF [;M2. OFC Opera jest 9.27PL. Cache też usunięty. Pytanie drugie - spoilery (przywrócisz stare?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Z tego co pamiętam już było napisane, że nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 w domu na O 9.27EN ppcw ogole sie nie laduje, ale narazie zrzucam to na karb mojego zgloszenia w centrum bezpieczenstwa. za to jak w IE wejdebezposrednio na: http://forum.purepc.pl/forum/Centrum-Bezpieczenstwa/104 to zamiast zaladowac CB to laduje na stronie glownej forum: IE6 i darkness. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 w domu na O 9.27EN ppcw ogole sie nie laduje, ale narazie zrzucam to na karb mojego zgloszenia w centrum bezpieczenstwa. za to jak w IE wejdebezposrednio na: http://forum.purepc.pl/forum/Centrum-Bezpieczenstwa/104 to zamiast zaladowac CB to laduje na stronie glownej forum: IE6 i darkness. Bo nie wiem skąd takiego linka masz ;) powinno być : http://forum.purepc.pl/forum/Centrum-Bezpieczenstwa/104/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nadal ten błąd występuje(FireFox 2.0.0.14): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 marco - a jak stoicie z przechodzeniem do ostatniego nie czytaneo posta? U mnie to samo, na 9.2* i 9.5* Instalowalem na nowo, nowy profil itp nic nie pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Właśnie przeniosło mnie... na koniec strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Last post od dawna dziala. W przeciwienstwie do ladnego skalowania postow w wynikach szukajki, szukanie po ip, przenoszenie do konkretnego posta, wyswietlanie wlasnej odpowiedzi zamiast pierwszego na stronie, blok na w sigu i co tam ja zapomnial jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Ale przechodzenie do najnowszych postów w nim też nie działa <_< Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) ostani nieczytany post w dalszym ciagu nie dziala. opera 9.27 przenosi na poczatek ostatniej strony Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ostani nieczytany post w dalszym ciagu nie dziala. opera 9.27 przenosi na poczatek ostatniej strony potwierdzam, skin ciemnosc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Potwierdzam, rowniez Darkness. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 potwierdzam (IP.Board Pro) O 9.26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Forum się skisiło. Nie doczytuje mi tematów w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mi też czasami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 mnie też nie działa przechodzenie do ostatniego nieprzeczytanego postu. skórka rooq, O 9.52b (s9945) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A dzialaja wam spoilery jak trzeba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "test" 1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z okazji tego, że wyszedł nowy 3dmark Ventage może dodać nowa kategorie do kolekcji pozostałych 3dmarków w "Edytuj informacje o profilu" ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Moze poczekajmy trochę z nowym 3dmarkiem bedącym wielkim krokiem wstecz az się przyjmie i kazdy kupi do niego licencję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Z okazji tego, że wyszedł nowy 3dmark Ventage może dodać nowa kategorie do kolekcji pozostałych 3dmarków w "Edytuj informacje o profilu" ? ;] E tam ;) <troll> Po pierwsze kto ma viste? Po drugie kto ma kartę DX 10? Przecież mój 7600 to ciągle prawie pachnąca nówka a poprzedni Radeon 8500LE nadal świetnie działa w drugim komputerze ;) Po trzecie mamy świetną tradycje wprowadzania tych pól kilka lat po premierze danego marka - vide 06 ;) Po czwarte nie wiem kogo by pogrzało na tyle, żeby płacić za soft do benchmarkowania ;) </troll> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 E tam ;) <troll> Po pierwsze kto ma viste? Po drugie kto ma kartę DX 10? Przecież mój 7600 to ciągle prawie pachnąca nówka a poprzedni Radeon 8500LE nadal świetnie działa w drugim komputerze ;) Po trzecie mamy świetną tradycje wprowadzania tych pól kilka lat po premierze danego marka - vide 06 ;) Po czwarte nie wiem kogo by pogrzało na tyle, żeby płacić za soft do benchmarkowania ;) </troll> 1. np. SGJ :] 2. ja :D 3. no fakt, zatem niech tradycji stanie sie zadosc, w 2010 sie przypomne ;] 4. w wersji free tez otrzymujemy wynik bencha ;] Btw kiedys wpadl mi do glowy taki pomysl, ze wynik 3dmarka spod avatara moze byc klikany, zeby od razu przenosil do orb'a: 3DMark03: 13841 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 <troll> Po czwarte nie wiem kogo by pogrzało na tyle, żeby płacić za soft do benchmarkowania ;) </troll> Krotka pamiec masz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 1. np. SGJ :]Ciii, nikt się nie może dowiedziec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Tak spytam na boku (jak było o tym to nie bić :P): - kiedy bedzie działał podgląd kto ile postów napisał w danym temacie - co z linkami ? chodzi mi o to, że teraz (przynajmniej na rooq'u) mają taki sam wygląd i czcionkę jak normalny tekst. Imo powinny sie jakoś wyróżniać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 w tym temacie http://forum.purepc.pl/temat/Microsoft-Win...-Pack-3/246861/ po kliknieciu na "przejdz do ostatniej " wywala na glowna strone forum skora darkness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...