Orgiusz Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Zablokowanie taga IMG? Bo zaczynam strzelac warny w postepie arytmetycznym za pieprzone obrazki w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Zablokowanie taga IMG? Bo zaczynam strzelac warny w postepie arytmetycznym za pieprzone obrazki w sigu.Tak, wiem każdy powienien przeczytać regulamin, ale 50% userów tego nie robi (Zresztą czy którykolwiek z moderatorów przeczytał regulamin przy rejestracji? szczerze wątpię) a na innych forach to jest normalne, że można w sigu mieć obrazki, zazywczaj przenoszą całe sigi i jest co jest... Ja bym linijkę o obrazkach w sigu wziął większą czcionką+kolorem ;) btw. świetny av :D Edytowane 14 Maja 2008 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Nie mozna przy rejestracji zadac z trzech pytan odnosnie znajomosci regulaminu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Uważasz, że coś by to zmieniło? Rejestracja trwałaby tylko2 min dłużej :wink: Chyba, żeby blokować adres e-mail, gdy popełni się błąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Małe pytanko, kiedy [przejdz do ostatniego nieprzeczytanego posta] bedzie dzialac ? Bo ani na IE ani na Operze nie dzialka juz dosc dlugo ;] Juz powoli mam dosc przewijania i szukania ostatniego posta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Małe pytanko, kiedy [przejdz do ostatniego nieprzeczytanego posta] bedzie dzialac ? Bo ani na IE ani na Operze nie dzialka juz dosc dlugo ;] Juz powoli mam dosc przewijania i szukania ostatniego posta :P Podpisuje sie obiema rękami pod prośbą kolegi Cmx. Na forum są użytkownicy którzy jeszcze korzystają z O sic. najlepszej przeglądarki jaka powstała pod pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiem jaka ułomność opery powoduje problemy, podczas gdy każda inna przeglądarka działa poprawnie. BTW: forum jest już na nowym serwerze - prędkość powinna się poprawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 I łazi teraz szybko - jest widoczna poprawa :) Ale i tak czekam na Metal-Axe... ten skin jest super! :P [kiedyś się go doczekam :) ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiem jaka ułomność opery powoduje problemy, podczas gdy każda inna przeglądarka działa poprawnie.Ale na innych forach na IPB funkcja ta działa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) @Marco Mi na Internet Explorer, tez nie dziala przechodzenie do.... Wiec ani opera ani internet explorer. Ale na innych forach na IPB funkcja ta działa poprawnie. Dokladnie, tylko na forum.purepc.pl mam ta dolegliwosc. Zaraz napisze w tej sprawie do supportu opery, zobaczymy co odpisza. Edytowane 15 Maja 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo nie wiem jaka ułomność opery powoduje problemy, podczas gdy każda inna przeglądarka działa poprawnie. BTW: forum jest już na nowym serwerze - prędkość powinna się poprawić :) FF2.0.0.14 tez ma z tym problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Co się podziało z avatarami co niektórych userów (darkness@opera 9.27 - innych skinów nie sprawdzałem)? Widać ramki w rozmiarze obrazka, a link samego obrazka to link do strony głównej forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Kurcze wolałem stare oznaczenia słowne miesięcy , te nowe rzymskie cyferki są do bani :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Jaki był ten stary ułomny, że az trzeba bylo zapodac nowy? Podaj config starego i nowego serwa. ;-) Paradoksalnie największa różnica wynika z zastosowania innej płyty głównej na intelowskim chipsecie. Pamiętajcie jak ktoś Wam będzie proponował płytę na VIA to odmawiajcie. Każde VIA to zło. Jest ciut mocniejszy, zegarowo o 25%, ma też więcej RAMu. Co się podziało z avatarami co niektórych userów (darkness@opera 9.27 - innych skinów nie sprawdzałem)? Widać ramki w rozmiarze obrazka, a link samego obrazka to link do strony głównej forum. Poprawione wczoraj późniejszym wieczorem - coś się źle rozpakowało z tar'a Kurcze wolałem stare oznaczenia słowne miesięcy , te nowe rzymskie cyferki są do bani :sad: Rzeczywiście postaram się wykryć czemu locale przekazuje teraz inne, konfiguracja systemu praktycznie identyczna w obu przypadkach gentoo po emerge world na względnie aktualne pakiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 po wejsciu do profilu sa zakladki: tematy, posty, komentarze, znajomi, ustawiania. jesli to nie problem to poprosze tam umiescic rowniez "sygnatura" powyzsze dotyczy nowego wygladu profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Nie wiem czy występuje to tylko u mnie, ale przy użyciu opcji "skocz do strony" przenosi mnie na główną. btw, jakieś info o desercie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Nie wiem czy występuje to tylko u mnie, ale przy użyciu opcji "skocz do strony" przenosi mnie na główną. btw, jakieś info o desercie? nic nowego :D przejscie do last unread dalej nie paca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) przejscie do last unread dalej nie paca :D Wydaje mi sie ze juz sie nie doczekamy tego.. :sad: Edytowane 30 Maja 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Wydaje mi sie ze juz sie nie doczekamy tego.. :sad:Dokladnie, to sie staje coraz bardziej uciazliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Cicho, może lada dzień czeka nas niespodzianka :P Edytowane 31 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Czekasz na dzien dziecka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 Czekasz na dzien dziecka? yhy i w prezencie dzialajace goto last unread :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 goto last unread działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 goto last unread działa. ciekawe ;] w darkness na O niee :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 goto last unread działa.Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2008 gotolastunread rzuca na top strony gdzie znajduje sie last unread. lacznie z tym nie dziala rzucanie do postow wywalonych przez szukanie konkretnej rzeczy czy z cycatow goto last post - dziala. whoposted(nr tematu) nie dziala - rzuca do top20 postfuckerow dnia. Do tego szerokosc na purered subforow i czesci tematow zakrawa o 4:3 a nie 16:9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 U mnie na IP.Board Pro i Operze 9.2x nie dziala "Go to last unread", wypadałoby w końcu coś z tym zrobić, bo to jedna z podstawowych funkcji forum. Zresztą na tym forum nigdy mi dobrze nie dzialala ta opcja, wczesniej jechalem na skórce Desert, a własnie, będzie Desert? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Poziomego paska przewijania chyba też się nie doczekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 A u mnie to jest loteria, raz przenosi na ostatni post, w ogóle, raz na ostatni nieprzeczytany, raz na poprzednią stronę, raz na następną... Skórka Darkness. Więc dlaczego SGJ upierasz się, że działa, skoro tylu userów zgłasza z tym problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bo uzywam przeglądarki która działa tak jak powinna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...