kronox55 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 niestety trochę mi też przeszkadza brak widocznych różnic między samolotami, technologia stealth, która tu właściwie nic nie daje. niestety brak obecnie gier tego typu, tylko mamy symulatory, a jak wiadomo, nie każdy ma czas w to grać. dla mnie to taka gierka na rozluźnienie ;) na + jeszcze mogę powiedzieć, że wyzwania są nawet ciekawe, np. musimy przez 2 minuty lecieć poniżej 40 m. ciut się zawiodłem, ale ogólnie nie jest źle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 220 zł to cena na Pc, ale ze Steam:-) Normalna 89 zł, ale jak pisałem, gry jeszcze nie ma w sklepach. Jest jakieś opóźnienie i spodziewają się koło 6 kwietnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adimery Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 czy sa jakieś widoczne różnice w wersji dx9 i dx10 jka ktoś ma gre może pokazać jakieś porównanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Różnie są, jednak dla mnie pomijalne. W dx 10 masz ssao, co zabija wydajność przynajmniej na 8800 i lepsze efekty smogu/mgły. Jutro mogę wrzucić screeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 ssao w sumie nie zabija az tak bardzo wydajnosci jednak sam dx10 czy nawet dx10.1 jakos dziwnie sie zachowuje, wszystko niby pieknie ladnie jednak czuc suttering szczegolnie jak sie popatrzy na ziemie .. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 Ja mam koło 90-130 fps przy dx9 w 1600x1200, aa x2, anizo x8 i jest genialnie płynnie. Na DX10 przy ssao na min. mam jakieś 35-60 fps, ale jak pisze kolega wyżej nie jest płynnie i dla mnie mija się to z celem. Wiadomo 8800 już swoje lata ma, więc nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 (edytowane) przyjemna strzelanka :) pyknalem wlasnie w demko... ciekawe ile samolotów gra potrafi obsłuzyć na raz. w kazdym razie z tak zrealizowaną grafika i efektami to az prosi się o mod oparty na filmie "independence day" ;) Edytowane 24 Maja 2009 przez slimeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Witam. Zainstalowałem gre i niestety co jakiś czas mam zwieche. Tzn obraz staje, jakby freez, dźwięk słychać normalnie i po kilku sekundach wraca. To samo mam w Assassin Creed. Na innych grach w które gram tego nie ma. Dużo gram BfBc2 i wsio śmiga. Jakies sugestie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...