pastor Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Wlasnie chcialem sie zapytac moze ktos z was ma to lacze z kamu radiolinia>?? bo chcem sobie to zalozyc ale nie moge nigdzie tego przetestowac lacza a w ciemno nie chcem brac . moze ktos ma jakies opinie !!!! czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 W Gorzałkowie za tę kasę nic lepszego chyba nie wyczaisz... tylko zaznaczam - to jest do 1Mb/s więc o żadnym gwarantowanym transferze marzyć nie można (choć bywa i ponad 1Mb/s =) Generalnie zależy, jak trafisz - mi działa zazwyczaj gicior (ale jak jest za dnia nie wiem, bo w pracy siedzę), ale podobno w moim bloku chłopakom siadł transfer, jak mnie podłączyli (jestem bliżej nadajnika =) ...z kolei kumpel przedwczoraj wypowiedział umowę, gdyż praktycznie wogóle mu to łącze nie działało... Ale cóż począć - za te pieniądze (i darmowe podłączenie!) nie dostaniesz chyba lepszego łącza (chodzi mi o stosunek cena/transfer) ew. możesz poczekać i zobaczyć, czy duet Teleton&Multimedia zaproponuje po fuzji coś nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeD. Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 huhu i ziomkow spotykam :) mam ta cholerne lacze z kamu, wzialem 2 Mbity - 250 Plnow !!! , jak jest?? roznie , bardzo roznie - czasem malinka transfery 190 Kb/s , 0 lossa, a czasem :( max 10 Kb/s , loss jak pitol slonia. dzieki bogu w pracy mam polpak wiec 12 h dziennie na polpaczku a 12 na b. zmiennym laczu. tez czekam na oferte TT i Multimediow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 :D strzała; mam łącze z Kamu ale zdązyłem potestować 2 dni, komp zdechł, łącze do 1Mbt maksymalny transfer miałem 170 kbs/s, średni ciężko powiedzieć 60/70 kbs/s, dziś wracam do G.W. odbieram kompa pobawię się i dam cynk. Multimedia leją na klientów - potraktowali mnie nieciekawie, co innego gwarantowała Pani w infolinii, w biurze kazali mi się wypchać i wrócić w maju jak będą przyłączać nowych userów do neta, ich promocja dotyczy wyłącznie aktualnych posiadaczy kablówki z exTeletonu i mają problemy z przepustowością... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...