Skocz do zawartości
pastor

Łącze z kamu (radiolinią)???

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie chcialem sie zapytac moze ktos z was ma to lacze z kamu radiolinia>?? bo chcem sobie to zalozyc ale nie moge nigdzie tego przetestowac lacza a w ciemno nie chcem brac . moze ktos ma jakies opinie !!!! czekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Gorzałkowie za tę kasę nic lepszego chyba nie wyczaisz...

tylko zaznaczam - to jest do 1Mb/s więc o żadnym gwarantowanym transferze marzyć nie można (choć bywa i ponad 1Mb/s =)

Generalnie zależy, jak trafisz - mi działa zazwyczaj gicior (ale jak jest za dnia nie wiem, bo w pracy siedzę), ale podobno w moim bloku chłopakom siadł transfer, jak mnie podłączyli (jestem bliżej nadajnika =) ...z kolei kumpel przedwczoraj wypowiedział umowę, gdyż praktycznie wogóle mu to łącze nie działało...

Ale cóż począć - za te pieniądze (i darmowe podłączenie!) nie dostaniesz chyba lepszego łącza (chodzi mi o stosunek cena/transfer) ew. możesz poczekać i zobaczyć, czy duet Teleton&Multimedia zaproponuje po fuzji coś nowego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

huhu i ziomkow spotykam :)

mam ta cholerne lacze z kamu, wzialem 2 Mbity - 250 Plnow !!! ,

jak jest?? roznie , bardzo roznie - czasem malinka transfery 190 Kb/s , 0 lossa, a czasem :( max 10 Kb/s , loss jak pitol slonia.

dzieki bogu w pracy mam polpak wiec 12 h dziennie na polpaczku a 12 na b. zmiennym laczu.

tez czekam na oferte TT i Multimediow:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D strzała;

mam łącze z Kamu ale zdązyłem potestować 2 dni, komp zdechł,

łącze do 1Mbt maksymalny transfer miałem 170 kbs/s, średni ciężko powiedzieć 60/70 kbs/s, dziś wracam do G.W. odbieram kompa pobawię się i dam cynk.

Multimedia leją na klientów - potraktowali mnie nieciekawie, co innego gwarantowała Pani w infolinii, w biurze kazali mi się wypchać i wrócić w maju jak będą przyłączać nowych userów do neta, ich promocja dotyczy wyłącznie aktualnych posiadaczy kablówki z exTeletonu i mają problemy z przepustowością... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi