MantisGhost Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam jako, ze nieznalazlem postu ktory odpowiedzial by na moje oczekiwania oraz dlatego iz lapki zmieniaja sie diametralnie z miesiaca na miesiac pisze ten post :) Potrzebuje laptopa do wszystkiego tak z graniem wlacznie ale pare warunkow musi spelnic: najwaniejszy wymog waga to MAX 2,6 kg (mile widziane lżejsze :) ) do kupienia albo w polsce albo w anglii (bez aukcji) laptop musi byc nowy trzymac dluzej niz 3 godziny w miare możliwości jak najlepszy (dysk nie gra roli bo jak bedzie maly to kiedys kupie wiekszy i wymienie :), system także nie gra roli może być nawet bez, milo by bylo gdyby mial czytnik linii papilarnych, c2d to wymog ) co rozumiem przez granie ?? hmm zeby odpalil w miare nowe gry w normalnej predkosci na min detalach jak da sie lepiej to git :D P.S. prosze bez postow typu takie zeczy to tylko w erze jak nie znacie tagiego lapa nie piszcie, naprawde nie mam checi i ochoty czytac pesymistycznych postow ze takiego czegos nie ma bo wiem ze gdzies musi byc :D troche optymizmu ludzie :D Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anx239 Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Może taki: COMPAL JFL 92 SANTA ROSA INTEL CORE 2 DUO T5450 - 1,67GHz 800MHz - Socket P 2048 MB RAM DDR2 (667MHz) 120 GB HDD - SATA 5400rpm Matryca 15,4" - Panorama Karta graficzna GeForce Go 8600 GT 512MB Pełna obsługa DirectX 10 Kamera internetowa 2 MPIX W-LAN / S-Video Nagrywarka DVD - DL Czytnik kart 5/1 Czytnik Lini Papilarnych Bateria Li-Ion 9-cell Waga: 2.9 kg - w tej cenie i z tymi parametrami będzie ciężko coś mniej Cena: 2550 KUP Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez anx239 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 niezly niezly ale jednak nie chce ciezszego niz 2,6 kg moge ewentualnie zrezygnowac z wypasnych kart na rzecz zintegrowanej x3100 <-- (to chyba najlepsza zintegrowana teraz tak ??) chcialbym takze lapa ktory by sie nie rozsypal po 3 miesiacach uzotkowania :) (nie znam sie zabardzo na firmach lapow ich obsludze klienta wiec musicie mi w tej dziedzinie pomoc :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 http://allegro.pl/item336536830_toshiba_a2...hd2600_vhp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) Przez weekend gości u mnie w/w Toshiba. Nie powiem, fajna, sprawnie się na niej pracuje na Vista HP, tylko że nie powiedziałbym że waży podane 2,5 kilo, specjalnie zważyłem przed chwilą na domowej wadze i wyszło ~2,7kg, zresztą - co to za różnica te pareset gram? Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez pasztecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 (edytowane) eh ciezka sprawa :) no to moze tak: najlepszy lap do 2400 zl ale: musi byc z jakies liczacej sie marki i jak najbardziej bezawaryjny waga nie moze przekraczac 2,6kg trzymac powyzej 3 godzin i byc nie wiekszy niz 14'1" P.S. wiem, ze jestem wymagajacy :D Edytowane 6 Kwietnia 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dell Vostro 1400 z Geforcem 8400 (waga 2,45 kg, troche droższy ~2500-2600 zł). Jakośc wykonania o niebo lepsza niż acerów, asussów, Fs, Aristo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tOmki Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 eh ciezka sprawa :) no to moze tak: najlepszy lap do 2400 zl ale: musi byc z jakies liczacej sie marki i jak najbardziej bezawaryjny waga nie moze przekraczac 2,6kg trzymac powyzej 3 godzin i byc nie wiekszy niz 14'1" P.S. wiem, ze jestem wymagajacy :D gdyby nie to powyzej 14,1 to polecam IBM T43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dell Vostro 1400 z Geforcem 8400 (waga 2,45 kg, troche droższy ~2500-2600 zł). Jakośc wykonania o niebo lepsza niż acerów, asussów, Fs, Aristo ... oooo no to jest juz cos w luzie trzyma do 6 godzin :) miodzio calkiem niezla grafa :D ma pare wad ale za ta cene to chyba najlepsza opcja masz moze ten laptop ?? interesuje mnie jak glosny jest podczas grania lub ogladania filmow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...