Grape Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam Chciałbym "doszlifować" swój angielski i szukam dobrych, sprawdzonych stron, które mi to ułatwią. Chodzi mi głównie o serwisy, w których można rozwiązywać różne testy, oraz tłumaczyć obszerne teksty i artykuły. Gdyby dodatkowo były też jakieś materiały, które można odsłuchać w celu poprawienia wymowy to byłoby super. Istnieje coś takiego? Może ktoś korzystał z jakiejś fajnej strony? Czekam na sugestie. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...hl=angielskiego gramatyka+słówka+ucz się wymowy+dużo słuchaj bo puste rozwiązywanie testów nic Ci nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Angielskim zajmuję się zawodowo. Z internetu mogę polecić "zieloną stronę" czyli www.ang.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...