trybron Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam Ile wynosi wysokość tego chłodzenia wraz z wentylatorem (160mm) mierząc od płyty głównej? Mam 165mm do ścianki bocznej i nie wiem czy wejdzie. Może macie inne propozycje o podobnej budowie a mieszczące się w mojej obudowie? Noctua NH-12P? Ma ponoć 158mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Tak trudno zajrzec w specyfikacje na stronie producenta? Wentyl mozesz zalozyc na dowolnej wyskokosci, u mnie nap konczy sie wczesniej niz radiator i koncowki heatpiow wystaja bardziej niz on. Mugen ma 160mm + wysokosc socketu z zamontowanym prockiem jakies 5 ~ 8mm. Dodaj to i wymierz czy Ci sie zmiesci. U mnie w CM Ceturion 534 mam jakis cent luzu do okna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybron Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dzięki bardzo Właśnie chodzi o mm. Będę giął boczną ściankę jak będzie taka potrzeba. A czemu masz tak słabo podkręconego tego swojego procka? Ponoć E8200 idą na 4GH przy standardowym chłodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...