bruner Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam szukam najnowszych sterowników do 570 sli pod win xp sp2. Na stronie producenta podają ze najnowsze do tego chipsetu to 9.16 z 28.6.2006 !!! W automatycznej wyszukiwarce również na stronie nvidia podaje że powinienem uaktualni je do wersji nForce 680a SLI -- nForce Driver Version 9.53 Data publikacji: 8.11.2006. Gdzie na forum przewineła mi się informacja że powinienem ściągnąc NVIDIA nFORCE v18.07 XP. Dzięki za info i sorry jeżeli podobny temat już się przewinął (nie znalazłem wiążącej odpowiedzi) pzdr Bruno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 nie kumam z czym masz problem - na stronie nvidii masz sterowniki do nforce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruner Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wiem ze mam ale ktore powinieniem zainstalowac? te z konca 2006 r., dedykowane do nforce 570 sli ?Czy moze te ktore podobno sa do wszystkich chipsetow (NVIDIA nFORCE v18.07 XP.)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zainstaluj te (NVIDIA nFORCE v18.07 XP.) a jak sie okaze, ze nie sa poprawne to je odinstalujesz, pozostalosci wyczyscisz programikiem "driver cleaner pro" i zainstalujesz stery pod 570 sli. Osobiscie korzystam z 9.16 i nie widze zadnych problemow. Mobasa mam takiego samego jak Ty. http://www.idg.pl/ftp/pc_10142/Driver.Clea...sional.1.5.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zainstaluj te z płyty :0 przeciez dobre są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jak chcesz sterowniki z oryginalnej plytki do mobo to moge Ci je przeslac przez np. GG 8964095. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...