genzo Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 hej czy wie ktos jak ustawic u torrenta 1,8beta bo mieszkam w anglii i mam internet w virgin 4mb/s a sciaga mi z predkoscia od-20do 40kb/s. i nie wiem jak go skonfigurowac zeby opytmalnie sciagac a sicagam z torrenty.org oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 a sicagam z torrenty.org oczywiscie. Czemu "oczywiście"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ke? Popularny? Popularne to są mininova i btjunkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jezu niewazne. Rzuccie w koncu jakimis konkretami bo czytac tego nie moge. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczara Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Konkret jest taki że ja przy łączu 2 MB rzadko kiedy wyciskam na t.org swoje 250kb/s a nie ma takiego problemu przy prywatnych trackerach gdzie leci pełną predkością, to kwestia seedów a nie konkretnego łącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 (edytowane) dokładnie, jak ktoś liczy na full transfer pozostają jedynie prywatne trakcery, na takich seedować trzeba przede wszystkim by Ratio utrzymać na dobrym poziomie, bo często jest tak że jak masz niskie ratio twój dostęp do nowych plików jest blokowany do 48h (w zależności od poziomu ratio [; ) Edytowane 16 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 I w zależności od trackera :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genzo Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a gdzie moge i jak znalesc ten prywatny tracker?? bo jestem w tym jeszcze zielony i nie mam za duzego pojecia o tym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Google.pl... 99% prywatnych trackerow ma zamknieta rejestracje, popytaj znajomych o zaproszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 polish tracker - najlepszy w polsce imo. Miałem tam konto, ale mi usuneli za rzekome oszukiwanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...