vasilij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Witam. Mam taki sprzęt: Procesor - AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX (65W) Płyta główna - ASUS M2N-SLI Deluxe Pamięć ram - OCZ Platinum Rev.2 DDRII 2GB/800 (2 x 1GB) CL4 Dysk twardy - SAMSUNG 400GB SATA II 16MB 7200obr Karta graficzna - ASUS HD3650 256MB 720/1600 DDR3 HDMI DVI HDTV Nagrywarka PIONIER DVR-109 Zasadnicze pytanie (chce się jedynie upewnić :rolleyes: ) czy zasiłka da rade pod tym sprzętem. z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Da radę :-) pzdr EDIT @Anti2k nie żartuj, bo jeszcze kolega weźmie Cię na poważnie :wink: pzdr Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Możesz sobie mniej więcej policzyć, fajny kalkulatorek http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp Przynajmniej jest jakiś punkt odniesienia, wyżej napisałem "mniej więcej policzyć" ;) Producenci komponentów podają ilość zużywanej energii, jakieś ziarenko prawdy musi być w kalkulatorkach ;) Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez Anti2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kalkulatory wsadź pomiędzy bajki, ileż razy to można powtarzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedstar Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Skoro moj Tagan 380W daje rade z tym co widać na dole to twoja 430'ka bez problemu da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 mam taki zasilacz i sprzet jak w sigu. Mam tez taki smieszny panel od Zalmana co pokazuje zurzycie energii, wychodzi max 300W. wiem, ze raczej nie mozna temu ufac na 100%, ale jakis obraz to daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...