Macho Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Mam pytanko z jakiej strony sciagne jakies programy do tego HD.......? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Tak najprościej to ze www.seagate.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 wiem wiem ale nie moge jakos znales na stronie producenta moze jakies namiary....... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Stąd już chyba dalej dojdziesz http://www.seagate.com/support/disc/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 niewiem jak ty ale ja wiekszsc tych pierdul dostalem na CD razem z dyskiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a po co Wam jakies progray do hdd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 niewiem jak ty ale ja wiekszsc tych pierdul dostalem na CD razem z dyskiem hmmmmm ciekawe jak ja kupowalem dysko to nie dostalem zadnej plytki do tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 niewiem jak ty ale ja wiekszsc tych pierdul dostalem na CD razem z dyskiem hmmmmm ciekawe jak ja kupowalem dysko to nie dostalem zadnej plytki do tego? Ja tez nie dostalem. Moze trafilismy na jakis skapych sprzedawcow :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja też nic nie dostałem więc ze strony producenta sobie ściągnełem. A te programy służą do testowanie, partycjonowania i innych rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ja kupowalem u takiej milej pani na WGK dostalem nawet gwarancje na pismie a wiekszosc sprzedawcow na WGK ni daja takiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ftp://ftp.komputronik.com.pl:21/pub/Seaga...atch/smscan.exe Wlaczenie i Wylaczenie Audomatycznego Sprawdzania stanu dysku czy cos tam... oraz seaaam2.exe wlacza/wylacza tryb ATA Automatic Acoustic Management To co robi program nr.2 mozna zrobic tez softem od dyskow IBM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...