mavric Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Mam do postawienia kilka stacji roboczy o zblizonej konfiguracji. Zastanawiam sie jak to zrobic żeby się nie narobić zabardzo :D Chce postawic system na jednym z komputerów skonfigórować go jak należy, a przed sama rejestracją sklonować go na pozostałe stacje robocze. Jednakże do każdej ze stacji jest przydzielony windows ze swoim kluczem.... i tu moje pytanie czy po instalacji, a jeszcze przed rejestracją można go jakoś bez problematycznie podmienić? Znalazłem cos takiego ale nie jestem pewny czy w takim wypadku mogę to zastosować bez komplikacji. Bede wdzieczny za pomoc :) ps. chciałem zaznaczyć że wszystkie windows'y są orginalne ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Klucz zmienic mozna w kazdej chwili z kreatora aktywacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...