Skocz do zawartości
sirius98

Komunijny Zakup Lcd (philips Vs Hyundai) - Wasze Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Jako że okres komuni się zbliża a ja musze kupić chrześniakowi do kompa jakiegoś LCD'ka stąd założeniem było nie przekroczenie ceny 850zł przy wbudowanym złączu DVI.

Mój wybór padł na:

22"

Philips 220WS8FB

Hyundai X220WD

20"

LGW2042T-SF

Samsung 2043BW

19"

Asus VB191T

Pytanie nie chodzi o to który wybrać a o doświadczenia użytkowników powyższych modeli oraz awaryjność (pixele) poszczególnych marek/modeli? Nie chciałbym zawieść LCD'ka z np czerwonymi kropkami na czarnym tle :-). Oczywiście można by pokusić się o LG i 30-to dniowy okres zabezpieczenia ale powiem że zależy mi troche na 22", a coś trzeba wybrać :-)

Edytowane przez sirius98

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jako że okres komuni się zbliża a ja musze kupić chrześniakowi do kompa jakiegoś LCD'ka stąd założeniem było nie przekroczenie ceny 850zł przy wbudowanym złączu DVI.

Mój wybór padł na:

22"

Philips 220WS8FB

Hyundai X220WD

20"

LGW2042T-SF

Samsung 2043BW

19"

Asus VB191T

Pytanie nie chodzi o to który wybrać a o doświadczenia użytkowników powyższych modeli oraz awaryjność (pixele) poszczególnych marek/modeli? Nie chciałbym zawieść LCD'ka z np czerwonymi kropkami na czarnym tle :-). Oczywiście można by pokusić się o LG i 30-to dniowy okres zabezpieczenia ale powiem że zależy mi troche na 22", a coś trzeba wybrać :-)

philips 22 z marketu z wystawy (piksle na nim nie wyskoczą :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi