hummbert Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Posiadam dwa monitory (22"NEC i 19"Philips) podłączone do Radeona 3870. Mój problem polega na tym, że na jednym monitorze chciałbym mieć uruchomioną grę, natomiast na drugim Windowsa i różne aplikacje (Word, Firefox etc.). Chodzi o to, abym podczas rozgrywki mógł przełączyć się z gry na monitor z Windowsem i vice-versa, czy takie cuda są do wykonania? Jeśli tak to prosiłbym o podanie narzędzi oraz sposobu jak tego dokonać. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 w nvidiu masz taka opcje w sterownikach u ciebie tez tam powinno to byc- ale nie dziala to idealnie - przynajmniej u mnie;/ wywala mi gre jak przechodze na drugi monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 w nvidiu masz taka opcje w sterownikach u ciebie tez tam powinno to byc- ale nie dziala to idealnie - przynajmniej u mnie;/ wywala mi gre jak przechodze na drugi monitor a jak to w nvidii zrobic? bo szukalem i szczerze mowiac nie udalo mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...