elm4r Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam, kupiłem ostatnio mobo foxconna p35a-s i chciałem dokupić do niej pamięć 2x2gb, zastanawiam się tylko jakie wybrać, na oku mam a-data vitesta albo patriot llk, obie taktowane 800mhz, chciałbym wybrać właśnie spośród tych dwóch, chciałbym żeby ktoś mi doradził które będą lepsze do oc, czytałem również że z patriotami są czasami problemy na tych mobo, z góry dzięki za pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 exceleram kingi elpida te wyzej juz wyszly z mody ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 (edytowane) Tanio to a daty 2x2GB bez radiatorów, troszkę drożej to mushkin redline Edytowane 7 Kwietnia 2008 przez stolara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...