f3nikz Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam, mam windows vista sp1. Otóż zawsze zastanawiała mnie kwestia instalacji intel inf update. Chciałbym się dowiedzieć czy instalacja wpływa w jakiś sposób na wydajność działania dysku??? Dysk aktualnie sprawuje się w porządku [mam seagate 500GB 32mb sata2] ale jeśli miałoby to poprawić dodatkowo w jakikolwiek sposób jego wydajność to jestem skory zainstalować udpate ze strony intela zgodny z chipsetem mojej płyty. Z góry dzięki za rzetelną odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThermalControl Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Intel INF Update jest obowiązkowy aby dyski/USB/grafa poprawnie pracowały. Ja kiedyś miałem 4 razy mniej pkt w Marku05 bez sterów INF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przeciez Inf Update, czy tez Intel Chipset Software Instalation Utilty to najwazniejsze stery jakie powinny byc zainstalowane, caly pakiet do wszystkich ukadow znajdujacych sie na mobo. Wiec obowiazkowo powinno sie je instalowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...