PROF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 napisalem tylko ze jest taki klej tyle kosztuje , to na ni m pisze, ja go praktycznie stosuje od wielu lat tak jak inni distal i porownujac praktycznie distal , technicoll poxipol i tym podobne moge powiedziec ze techniocoll jest najlepszy, a jesli chodzi o klejenie bloku silnika t oja bym go nie zastowosal bo podobnie jak ty wszelkie broszukrki reklamki i instrukcje stosowania biore z dystansem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 akurat tego poszukiwalem, jutro go kupie jesli dostane go w moim przepieknym miescie, lepiej zeby dzialal ;) :Pakurat tego poszukiwalem, jutro go kupie jesli dostane go w moim przepieknym miescie, lepiej zeby dzialal ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 mam nadzieje popiks ze bedzie siadzie ci te klej tak dobrze jak mi siadl :P ... bo jak nie to chyba mnie bedzie czekala.... .....emigracja :D :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 :P :D sie wie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...