KaxxL Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Kupilem korki na allegro wszystko ok, korki wporzo tyle ze sprzedawca zapomnial paragonu mi dolozyc do przesylki [korki maja rok gwarancji] i zaoferowal ze przesle mi zdjecie mejlem. Co o tym myslicie zgadzac sie czy lepiej nie ryzykowac bo sam nie wiem Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 IMO ja na twoim miejscu poprosiłbym żeby ci przysłał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 powiedz zeby ci doslal listem ten paragon ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dokladnie, niech odzalje te 2zl i przysle Ci paragon w liscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Niech ci wyśle listem. Miał to zrobić, a że zapomniał, to poniesie dodatkowe koszty. Ja kiedyś zapomniałem wysłać małego elementu (kilka taśm sata wraz z mobo) to dodałem gratis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 to tez tak zrobie :) Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Niech przysyla mailem zdjecie, a ty mu zaplac za buty skanem banknotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja kupowałem proca od typa, który miał wspólną gwarancję na paręnaście części i dał mi jej skan (mało wyraźny, w dodatku jedna strona), proca oczywiście uwaliłem i nie było żadnych problemów z honorowaniem gwary więc IMO nie ma się czego obawiać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 czasem dziwne rzeczy wysyłają, kwitki wypisane ręcznie jakieś zdarzały mi się Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie będę zakładał nowego tematu a mam taki problem, że można się podpiąć. Dostałem towar z allegro od firmy. Mam paragon z nagłówkiem tejże firmy, oraz wypisaną gwarancję tego urządzenia z pieczątką tej samej firmy z podpisem. Wszytko się wydaje OK, więc po co piszę ? Otóż najprawdopodobniej w pośpiechu komuś tam się pomyliło i mi na gwarancji napisał, że towar zakupiono 03.04.2004 Na paragonie już jest dobry rok bo data 03.04.2008 Czy przy ew. reklamacji w Braunie nie będę miał z tego powodu kłopotów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Ja bym zażądała wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franky Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Nie będę zakładał nowego tematu a mam taki problem, że można się podpiąć. Dostałem towar z allegro od firmy. Mam paragon z nagłówkiem tejże firmy, oraz wypisaną gwarancję tego urządzenia z pieczątką tej samej firmy z podpisem. Wszytko się wydaje OK, więc po co piszę ? Otóż najprawdopodobniej w pośpiechu komuś tam się pomyliło i mi na gwarancji napisał, że towar zakupiono 03.04.2004 Na paragonie już jest dobry rok bo data 03.04.2008 Czy przy ew. reklamacji w Braunie nie będę miał z tego powodu kłopotów ? poproś o korekte gwary,bo z paragonami to różnie bywa,np.wyblaknie druk? a w obecny czasach to wszyscy(handlowcy) szukaja pretekstu żeby olać gwarancje.Ty im go podasz na tacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Dzięki, na szczęście ze sprzedawcą na allegro nie było kłopotów. Z przeprosinami wysyła mi nową gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...