Twój Pan Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 (edytowane) http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=314560 wszystkie wyniki 800+ byly na crucialach, przypadek nie ;) ? Czemu oni goodramów nie wzieli :D Edytowane 10 Kwietnia 2008 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 aha no to pozdro nie mam wiecej pytan :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 disaster3, co do megahertzów: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=123294 witam. I otóż minęło troszke czasu i Cruciale żyją :D Co prawda wyskoczył blue screen po wejsciu do sys, ale zobaczymy co bedzie jjak zmienie bios :) Jest szansa na dalszze ich poprawne działanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 witam. I otóż minęło troszke czasu i Cruciale żyją :D Co prawda wyskoczył blue screen po wejsciu do sys, ale zobaczymy co bedzie jjak zmienie bios :) Jest szansa na dalszze ich poprawne działanie ? zwiększaj napiecie i testuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Pamiątki teraz bez zmiany napięcia chodzą sobie na prawie 1100mhz :) Tzn są ustawione na auto, gdzie proc pracuje na 3.3ghz. Po zmianie bios i włączeniu EPP wszystko jest w pełni stabilnie. Przeszły godzinę SP2004 i męczyłem je troszkę w COD4. jak widać Cruciale czasami lubią się zdrzemnąć :) W sumie mam dużego farta, bo gwary już bym nie miał. Nie mniej jednak 1100 to dobry wynik. A wiem ze pamiątki te potrafią więcej. Jak blok wróci z niklowania, to pewnie znów będą chodziły na 1200. Wina właściwie rozchodzi sie na dwie strony. Konflikt pamięci z biosem... Bo po upgradzie pełna stabilność wróciła na nowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...